Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες».

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, η «Ελένη» αποφασίζει να ανοίξει σε έναν άντρα την καρδιά της και να γίνει δική του. Ο «Θωμάς» μπορεί να είναι ένας μυστηριώδης άντρας, ωστόσο, καταφέρνει να την πείσει να τον εμπιστευτεί, να τον βάλει σπίτι της και να τον παντρευτεί. Οι δυο του αρχίζουν τις ετοιμασίες του γάμου και η μεγάλη μέρα φτάνει σύντομα.

Ενώ εκείνη φτάνει στην εκκλησία, ο Θωμάς αποφασίζει να μην εμφανιστεί. Ο γάμος της Ελένης ματαιώνεται, ο Θωμάς εξαφανίζεται από όλους, κανείς δεν μπορεί να τον βρει, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο αναφορικά με του πού μπορεί να πήγε.

Το νέο διαδίδεται μαθαίνεται στο χωριό γρήγορα. Κάποιοι φοβούνται ότι η Ελένη έπαθε κάτι κακό, ενώ άλλοι κακολογούν τον Θωμά ότι το έκανε επίτηδες.

Η Ελένη, για ακόμα μια φορά, βιώνει την προδοσία ενός άντρα στο πετσί της, αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να τη λυπηθεί. Λίγη ώρα αργότερα, ο Κυπραίος βρίσκει καταφύγιο σ’ ένα μοναστήρι. Ο ίδιος παλεύει με τις ενοχές του που παράτησε την Ελένη στην εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα παλεύει να απαλλαγεί από τους δαίμονες του παρελθόντος του. Ο Κυπραίος εκεί γνωρίζει τον γέροντα Νικόδημο και μέσα από τις συζητήσεις που κάνει μαζί του δείχνει να γαληνεύει.

«Είμαστε σε φάση τώρα που έχουμε ζητήσει σε γάμο την Ελένη, οπότε τον έχει αγαπήσει λίγο περισσότερο τον Κυπραίο ο κόσμος. Αυτή τη νύχτα πάθους την περίμενα από τον Σεπτέμβρη που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Γίνεται κάτι πολύ σημαντικό που ο Κυπραίος δεν το αντέχει. Θα τον ξαναδείτε λίγο αλλαγμένο, διαφορετικό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκολγου για το ρόλο που ενσαρκώνει.

Eleni
melisses