Άγριες Μέλισσες: «Νευρίασα που με λένε η σύντροφος του σκηνοθέτη» | rmarkela gianatoy scaled

«Ξαφνικά, είμαι η σύντροφός του Λευτέρη Χαρίτου και έχασα το επώνυμο μου». Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μίλησε για την ενόχληση της, όταν την αναφέρουν ως την «σύντροφο του σκηνοθέτη από τις Άγριες Μέλισσες».

Η γνωστή ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, και μεταξύ άλλων εξέφρασε το παράπονό της για τη στάση απέναντι της μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον σκηνοθέτη της σειράς.

«Έπαθα σοκ όταν μίλησε ο Λευτέρης στο “Πρωινό” για τη σχέση μας.

Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δεν θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι», είπε αρχικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου στην εκπομπή του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που διάβασε για εκείνη και στα οποία την ανέφεραν ως τη «σύντροφο του Λευτέρη Χαρίτου».

Δεν είπε κανείς που ήταν ο Λευτέρης και τι έκανε τόσα χρόνια, πριν μπει στον ΑΝΤ1. Μήπως κάτι εγώ έκανα και ήρθε στον ΑΝΤ1; Όχι, επειδή είναι άντρας και μπορεί. Εγώ που είμαι γυναίκα, μάλλον κάποιος με βοήθησε» είπε χαρακτηριστικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

«Γιατί κανείς δεν ρώτησε για τον Λευτέρη που ήρθε στον ΑΝΤ1, αν τον έβαλα εγώ;» αναρωτήθηκε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.