Οι Άγριες Μέλισσες δεν θα πάνε σε τρίτο κύκλο, όπως ξεκαθάρισε πρόσφατα η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη, γι’ αυτό και οι εκπλήξεις και οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη σε αυτόν που βλέπουμε κάθε βράδυ στις οθόνες μας.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου, η Ελένη είναι σίγουρη πως η γυναικεία φιγούρα που είδε στην απομόνωση ήτανε η Μυρσίνη και αποφασίζει ν’ αλλάξει τακτική με τον Βόσκαρη με την ελπίδα να ανακαλύψει την αλήθεια.

Ο Βόσκαρης ανακαλύπτει ότι η Ελένη είναι έγκυος και σχεδιάζει να ξεφορτωθεί το “πρόβλημα”. Ωστόσο για πρώτη φορά ο Γκούμας νιώθει ενοχές και αποφασίζει να μιλήσει.

Λίγη ώρα μετά ο Λάμπρος τη βρίσκει σε κακά χάλια στο επισκεπτήριο αλλά η Ελένη συνεχίζει να μην του λέει την αλήθεια για να τον προφυλάξει. Μέχρι πότε όμως θα καταφέρει να κρατήσει κρυφό το μυστικό της;

Ο Μελέτης στο Παρίσι

Η Ανέτ μάταια προσπαθεί να κάνει ευχάριστη την παραμονή του Μελέτη στο Παρίσι. Όμως η επίσκεψη μιας νεαρήε κοπέλας και φίλης της, ίσως βοηθήσει προς; αυτή την κατεύθυνση.

Εν τω μεταξύ η Ελένη περνάει τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής της και είναι συντετριμμένη από μια αποτρόπαια πράξη του Βόσκαρη. Η ίδια προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της όταν μαθαίνει πως ο επιθεωρητής Καρέλης καταφτάνει για να την εξετάσει και σκέφτεται να ομολογήσει όλα τα εγκλήματα του Βόσκαρη. Είναι, όμως, αποφασισμένη να πάει σε άλλη φυλακή με τη βοήθεια της Φωτεινής.

Τι γίνεται με τη Δρόσω και τον Δούκα

Η Δρόσω σκέφτεται να εγκαταλείψει την Τρούμπα την ώρα που στο Διαφάνι ο Λάμπρος και η Βιολέτα υποδέχονται επιτέλους τον Μιλτιάδη στο σπίτι τους΄που σύντομα όμως διαπιστώνουν πως δεν είναι αυτός ο Μιλτιάδης που γνώριζαν.

Κι ενώ ο Νικηφόρος αποφασίζει να αναλάβει δράση και να ακολουθήσει τον Κωνσταντή για να βρει την κρυψώνα του πατέρα του, ο Δούκας νιώθει για πρώτη φορά αδύναμος από τον πόνο που νιώθει στο στήθος και παίρνει τη δύσκολη απόφαση να κατέβει στο χωριό για βοήθεια. Ο κλοιός γύρω του στενεύει. Ποιος θα είναι αυτός που θα τον ανακαλύψει;