Άγριες Μέλισσες: Σοκ ο Δούκας και Βόσκαρης είναι αδέλφια

Οι Άγριες Μέλισσες είναι αδιαμφισβήτητα η πιο πετυχημένη σειρά των τελευταίων χρόνων, αφού κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που περιμένουν συνεχώς με αγωνία να μάθουν τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων.

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις φυσικά τους ανταμείβουν, καθώς οι ανατροπές στη ζωή των πρωταγωνιστών είναι συνεχόμενες. Σύμφωνα, μάλιστα με τις αποκαλύψεις που έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» τα παρακάτω επεισόδια αποκαλύπτουν ένοχα μυστικά.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Θα σας αποκαλύψω ένα πολύ μεγάλο μυστικό. Ήδη σας έχω πει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα δούμε διάφορα flashback στις Άγριες Μέλισσες και ότι επιστρέφουν κάποιοι ήρωες».

«Ανάμεσά τους, σου ανέφερα, και τον Τάσο Χαλκιά, ο οποίος υποδύεται τον πατέρα του Δούκα και του Μιλτιάδη. Θα αποκαλυφθεί ότι ο Βόσκαρης είναι ετεροθαλής αδερφός του Δούκα και του Μιλτιάδη. Η ιστορία επαναλαμβάνεται στις Άγριες Μέλισσες. Όπως ακριβώς είδαμε ότι ο Δούκας είχε κρατήσει τον Μελέτη σαν παραγιό του, παρόλο που ήξερε ότι είναι ο ανιψιός του, έτσι και ο πατέρας Σεβαστός είχε κρατήσει επιστάτη του, άρα παραγιό του, τον Βόσκαρη. Γιατί ήξερε ότι είναι προϊόν μια παράνομης σχέσης», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος» είπε ο δημοσιογράφος.