Ιδιαίτερα σκληρές σκηνές διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια γυναικείου αγώνα χάντμπολ, καθώς οι παίκτριες των δύο ομάδων πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια, με αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν σε μεγάλο βαθμό και κανένας να μην σταθεί αρκετά ικανός ώστε να τις χωρίσει και να λήξει τον καυγά.

Το περιστατικό συνέβη στα τελευταία λεπτά του αγώνα μεταξύ της Ντνεπριάνκα από το Χεσρόν και της Ρεάλ Νικολάεφ, για τη Super League του γυναικείου χάντμπολ στην Ουκρανία.

Σε εκείνο το σημείο, οι γηπεδούχες προηγούνταν 27-24 και η Καρολίνα Σαβτσένκο της Ντνεπριάνκα δέχτηκε ένα μαρκάρισμα με το πόδι από αντίπαλο, με τον διαιτητή να μην καταλογίζει κάτι.

Αυτό από ότι φάνηκε ήταν και το “μοιραίο” λάθος του διαιτητή, καθώς μία από τις παίκτριες, η οποία ένιωθε την αδικία να την διαπερνά εξαγριώθηκε και επιτέθηκε στην αντίπαλη παίκτρια, χτυπώντας την και η σύρραξη γενικεύτηκε. Στον καυγά μπλέχτηκαν και άλλες παίκτριες, καθώς και προπονητές από τον πάγκο!

Παρά τη μεγάλη ένταση, τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε. Για την ιστορία, η Ντνεπριάνκα επικράτησε με 30-28.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο του άγριου τσακωμού: