Η φωτογραφία του Λάκη Γαβαλά ντυμένου τσολιά έφερε αντιδράσεις στα social media με τους επικριτές να σχολιάζουν αρνητικά.

Σε αυτές τις αντιδράσεις ο Λάκης Γαβαλάς βρήκε έναν συμμαχο, ο οποίος έσπευσε να τον στηρίξει. Ο λόγος για τον Άκη Τσελέντη, ο οποίος έσπευσε να υπερασπιστεί τον σχεδιαστή με μια ανάρτηση στο facebook.

Δείτε τι έγραψε ο γνωστός σεισμολόγος

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

«Σε αυτό τον τοίχο τα λέμε όλα είτε αρέσουν είτε όχι, μόνο αλήθειες, ακουστέ λοιπόν με αφορμή τα ειρωνικά ρατσιστικά σχόλια που διάβασα στο διαδίκτυο για την εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά»

«Ο Γαβαλας είναι πολύ πιο άνδρας από μερικούς που κάνουν τους άνδρες…. Και προτιμώ 100 σαν τον Γαβαλα πάρα τύπους σαν τον Λιγναδη και τους όμοιους του…Ο άνθρωπος αυτός δεν έκρυψε ποτέ την ταυτότητα του… Πλήρωσε με φυλάκιση τα χρέη του και ποτε δεν προσέβαλε κανέναν.

Η εκκεντρική του εμφάνιση ήταν και θα ειναι η σφραγιδα του…. Διαφήμισε την Ελλάδα σ όλο τον κόσμο…. Ο κύριος αυτός έχει πιο πολλά…..προσόντα από πολλούς αλλους που το παίζουν αρσενικά… Η σεξουαλικη του ιδιαίτεροτητα δεν τον κάνει λιγοτερο Έλληνα… Η τσάντα ελληνική σημαία σας πειράζει….

Όταν βλέπετε όμως στην παραλία απλωμενες πετσέτες ελληνική σημαία…δεν σας χαλάει;;;; Το τσαντάκι φέσι της Αγγελόπουλου δεν σας έκανε εντύπωση…. 380 ευρώ για να κάνει εντύπωση μισής ώρας;;;; Πάντα αυτή η χώρα θα μένει πίσω όσο βλέπουμε το δέντρο και αφήνουμε δεν βλέπουμε το δάσος….»