Άκπομ: Είμαι τόσο χαρούμενος που γύρισα στον ΠΑΟΚ (vid)

«Ξέρεις πως είναι όταν επιστρέφεις σπίτι… Έχεις περισσότερα νεύρα, δεν ξέρω βασικά αν είναι άγχος ή ενθουσιασμός». Ο Τσούμπα Άκπομ επέστρεψε, μίλησε ανοιχτά για τη νευρικότητα που είχε και άνοιξε εκ νέου λογαριασμό στα γκολ!

Ο Άγγλος φορ πήρε φανέλα βασικού και σφράγισε την επιστροφή του με γκολ. Απέναντι στη Λίνκολν, άνοιξε το δρόμο της νίκης, με τον ίδιο να δέχεται τις ευχές για το «welcome back» από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που γύρισα, τόσο χαρούμενος που είμαι ξανά στα ασπρόμαυρα… Είμαι χαρούμενος που παίζω ξανά με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Γενικά είμαι χαρούμενος…».

Ο ίδιος δεν έκρυψε τη νευρικότητα του καθώς όπως παραδέχθηκε: «Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως βρίσκομαι σε ένα μέρος που έχω βρεθεί ξανά και έχω πετύχει. Είμαι εξοικειωμένος με τους φιλάθλους και με τους συμπαίκτες. Δεν ξέρω, είναι σαν να επιστρέφεις σπίτι. Έχεις περισσότερα νεύρα, δεν ξέρω βασικά αν είναι άγχος ή ενθουσιασμός αλλά έχω μεγάλο κίνητρο και είμαι έτοιμος να παίξω».

Όσο για το πόσο έχει αλλάξει; «Η προηγούμενη σεζόν ήταν δύσκολη για μένα αλλά την έχω αφήσει πίσω μου. Πλέον παίζω με έναν προπονητή που πιστεύει σε μένα και είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν…» ενώ εκτός γηπέδου, παραδέχθηκε πως η πατρότητα και ο εφτά μηνών γιος του ήρθε να του αλλάξει όλη τη φιλοσοφία…

Πηγή: sdna.gr