Ένας άντρας που κατηγορούταν πως έβαζε δυο ανήλικα παιδιά να έρχονται σε σεξουαλική επαφή για χρόνια, ενώ εκείνος τα κατέγραφε με κάμερα, καταδικάστηκε σε 600 χρόνια φυλάκιση την Δευτέρα (5/10), όπως ανέφεραν ομοσπονδιακοί εισαγγελείς.

Ο δικαστής Σκοτ Κούγκλερ, καταδίκασε τον Μάθιου Τάιλερ Μίλερ, 32 ετών, από το Κοττόντελε της Αλαμπάμα, ουσιαστικά σε ισόβια, αφότου εκείνος ομολόγησε την ενοχή του σε πολλαπλές κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης μικρών παιδιών.

«Τα εγκλήματα για τα οποία ο Μίλερ παραδέχτηκε την ενοχή τους, δεν είναι μόνο ενοχλητικά, είναι άρρωστα, είναι προϊόν ενός αρρωστημένου μυαλού που καταδίκασε και στιγμάτισε για πάντα, δύο αθώες παιδικές ζωές», ανέφερε σε δήλωσή του ο ειδικός πράκτορας του FBI, Τζίνι Σαπρ Τζούνιορ.

Ο Μίλερ προσέλκυσε τα παιδιά για πρώτη φορά το 2015 και τα έβαζε να κάνουν αρρωστημένα πράγματα, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο. 

Ο εισαγγελέας μάλιστα ανέφερε πως τα παιδιά ήταν 4 ετών όταν ξεκίνησε όλο αυτό. Είναι παιδιά γειτόνων που του είχαν εμπιστοσύνη.

Η εξέταση των ηλεκτρονικών συσκευών που ανήκαν στον Μίλερ, έφερε στο φως 102 φωτογραφίες και βίντεο που είχαν παραχθεί από τα παιδιά, όπως συμπλήρωσε ο εισαγγελέας. Ο Μίλερ ομολόγησε την ενοχή του τον Αύγουστο του 2020.

Ο Μίλερ αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες για σοδομισμό, αλλά και για σεξουαλική επαφή με ανήλικο κάτω των 12 ετών.