Αλέξης Παππάς: Είχα ένα ύφος καυστικό στο Survivor και αυτό μπορεί να επηρέασε τον κόσμο αρνητικά

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την αποχώρησή του από το Survivor πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αλέξης Παππάς στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι».

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός δέχθηκε την αυστηρή κριτική και τα σχόλια του παρουσιαστή για την παρουσία του στο reality επιβίωσης, αναφορικά με το πόσο χειριστικός ήταν με τους συμπαίκτες του, έναν χαρακτηρισμό που ο ίδιος αρνούνταν καθ’ όλη τη διάρκεια της κουβέντας τους.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του, παραδέχθηκε πως ορισμένες φορές ήταν καυστικός στα σχόλιά του και προσπαθούσε ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού να ψυχαναλύσει τους παίκτες, υποδυόμενος ενδεχομένως έναν «ρόλο», σε καμία περίπτωση όμως δεν ήταν χειριστικός, σχολιάζοντας πως το γεγονός ότι μπορεί να έβλεπε τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά δεν σημαίνει ότι ήταν εκείνος η πηγή του κακού.

«Είχα ένα ύφος καυστικό και αυτό μπορεί να επηρέασε τον κόσμο αρνητικά και όντως ορισμένες φορές ακολουθούσα και εγώ ένα «ρολάκι», αλλά αναλόγως την περίπτωση. Αυτό όμως που βλέπατε εσείς δεν έχει καμία σχέση με αυτό που εγώ μπορούσα να είμαι τις υπόλοιπες 14 από τις 17 ώρες της ημέρας, αφού τις τρεις ώρες τις έκοβαν τα παιδιά, για να βγει ένα επεισόδιο» εξήγησε. Απαντώντας μάλιστα στις κατηγορίες του Νίκου Μουτσινά για το πόσο χειριστικός ήταν, ο ίδιος ανέφερε πως όλοι παίκτες, μηδενός εξαιρουμένου, ήταν και ο παίκτης αλλά και το πιόνι στη σκακιέρα του Survivor και σχολίασε πως εκ των υστέρων μπορεί να είχε και δίκιο για όσα έλεγε.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Στόχος μου ήταν να βιώσω τη στιγμή, δεν είχα σκεφτεί ότι θα πάω στον τελικό να κερδίσω το μεγάλο έπαθλο. Εγώ ήθελα να είμαι αυτός που είχα στο μυαλό μου, με την έννοια ότι βλέπω τα πράγματα με μια άλλη ματιά. Δεν ξέχασα ποτέ ότι είχα κάμερες δίπλα μου […] Ήμουν ο πρώτος που μίλησα για στρατηγική, που είναι απαραίτητη, γιατί ο καθένας πριν μπει σκέφτηκε ότι θα πάρει το μεγάλο έπαθλο. Εμένα σκοπός μου ήταν να αφήσω σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχει ψυχαγωγική σημασία, το ερωτηματικό, να μπορέσει δηλαδή ο τηλεθεατής να δει τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα».

Ο Αλέξης Παππάς πρόβλεψε τους τρεις παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό του Survivor και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Σάκη, τον Ηλία και τη Μαριαλένα.