Μετά την υπόθεση της σύλληψης ενός καθηγητή στην Ηλιούπολη, αυτήν τη φορά έρχεται μια νέα υπόθεση να σοκάρει με σχέση μεταξύ καθηγητή και μαθήτριας.

Ένας 51χρονος δάσκαλος συνελήφθη στην Ερέτρια μέσα στο αυτοκίνητό του, την ώρα που βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με 14χρονη μαθήτρια και κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη από την Αστυνομία επ’ αυτοφώρω μετά από ανώνυμη καταγγελία που έγινε εις βάρος του, με τις Αρχές να τον παρακολουθούν διακριτικά. Φέρεται να είχε παρασύρει τη 14χρονη μαθήτρια από τον καιρό που ήταν μαθήτρια δημοτικού!

Η οικογένεια της μαθήτριας κατέθεσε μήνυση εις βάρος του και η 14χρονη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον εκπαιδευτικό, ενώ έδωσε κατάθεση μέσω παιδοψυχολόγου στους αστυνομικούς και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη. 

Ο εκπαιδευτικός έχει ήδη οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ανηλίκων Χαλκίδας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Πέμπτη.