Παράξενα φώτα στον ουρανό του Φάργκο, στη Βόρεια Ντακότα των ΗΠΑ, φώτισαν τον ορίζοντα στις 9 Ιανουαρίου και προκάλεσαν έντονες συζητήσεις στα social media.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η λάμψη μέσα στην ομίχλη παρέμενε ακίνητη «χωρίς να μετακινείται ούτε εκατοστό» κάνοντας τον ερευνητή του ανεξήγητου να κάνει λόγο «απίστευτη επαφή τρίτου τύπου».

«Ένας άντρας γύριζε σπίτι από τη δουλειά[…] όταν είδε ψηλά στον ουρανό παράξενα φώτα να πάλλονται» εξηγεί ο κυνηγός εξωγήινων.

«Είναι κρίμα που δεν βγήκε από το αμάξι για να βιντεοσκοπήσει περισσότερο, αλλά σίγουρα ήταν ο φόβος που τον σταμάτησε να κάνει κάτι τέτοιο και προτίμησε να απομακρυνθεί» σημειώνει ο Γουόρινγκ.

«Μήπως πρόκειται για UFO που μόλις προσγειώθηκε και αποβίβασε το πλήρωμα για να μελετήσει τους κατοίκους αυτής της μικρής πόλης, προτού αυτοί ξυπνήσουν» διερωτάται ο συνωμοσιολόγος ερευνητής, Σκοτ Γουόρινγκ, που ανέβασε το βίντεο στο ιστολόγιό του.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ταμπλόιντ εφημερίδα «Express», το βίντεο δεν δείχνει τίποτα άλλο, παρά μια ψηλή κολώνα φωτισμού.

«Έχουμε παρόμοια στρογγυλά φώτα πάνω από όλες τις κυκλικές πλατείες στην πολιτεία της Ουάσιγκτον. Είναι στύλοι περίπου 21 μέτρα ψηλοί» σημειώνει ο Σκοτ Μπράντο, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Εσείς τι νομίζετε; Είναι απλά μια πολύ ψηλή κολώνα φωτισμού ή μήπως κάποιο αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο;

Δείτε το βίντεο: