Ανακοίνωσε τα ευχάριστα η Lindsay Lohan | 211128 lindsay lohan jm 0928 scaled

Με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instragram η star ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε

Τον αρραβώνα της με τον σύντροφό της, Bader Shammas ανακοίνωσε μέσω Instagram η Lindsay Lohan.

H star επέλεξε να το ανακοινώσει στο κοινό της μέσω Instagram, γράφοντας κάτω από τις φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται το δαχτυλίδι αρραβώνων στο αριστερό της χέρι: «Η αγάπη μου. Η ζωή μου. Η οικογένειά μου. Το μέλλον μου».

Το ζευγάρι μοιράζεται το πιο αληθινό χαμόγελο ενώ σύμφωνα με τον Independent, οι δυο τους βγαίνουν τα τελευταία δύο χρόνια. Ο αγαπημένος της Shammas εργάζεται στο Dubai, εκεί όπου η Αμερικανίδα ηθοποιός ζει τα τελευταία επτά χρόνια.

Ο αγαπημένος της επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα νέα, κάνοντας retweet την ανακοίνωση της αρραβωνιαστικιάς του στο Twitter.

Αυτός είναι ο δεύτερος αρραβώνας της Lohan αφού προηγουμένως είχε αρραβωνιαστεί με τον Ρώσο εκατομμυριούχο, Egor Tarabasov προτού χωρίσουν το 2016. Η ίδια τον Οκτώβριο, ανακοίνωσε πως ξεκινάει δικό της podcast και δεν είναι αργά να το ονομάσει: «Οι εξομολογήσεις μιας έφηβης Drama Queen». H 35χρονη star της Disney επιστρέφει δυναμικά πίσω από το μικρόφωνο σε συνεργασία με το Red Arrow Studios’ Studio71, κάνοντας ένα ανατρεπτικό podcast που θα κυκλοφορήσει το αργότερο, στις αρχές του 2022.

Το ανώνυμο μέχρι στιγμής, podcast στο οποίο θα πρωταγωνιστεί, δίνει στο κοινό την ευκαιρία να ανακαλύψει μια αθέατη πλευρά της ζωής της Αμερικανίδας ηθοποιού καθώς η ίδια αναμένεται να αποκαλύψει την πιο αληθινή εκδοχή του εαυτού της. Με μια «αυθεντική φωνή», η Lohan σκοπεύει να έρθει για πρώτη φορά πιο κοντά με τους θαυμαστές της.