Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Λονδίνο η πολύκροτη δίκη του Τζόνι Ντεπ, ο οποίος κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της εφημερίδας Sun και του εκδοτικού ομίλου News Group Newspapers.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να καταθέσει μέσω τηλεδιάσκεψης η πρώην σύντροφος του Αμερικανού ηθοποιού, Βανέσα Παραντί, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Γουινόνα Ράιντερ.

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ, Ντέιβιντ Σέρμπορν επιβεβαίωσε ότι παρά την επιθυμία του ηθοποιού, δεν χρειάζεται πλέον να κληθούν οι δύο γυναίκες ως μάρτυρες. O ίδιος είπε ότι η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη, καθώς οι αντίδικοι της εκδοτικής εταιρείας NGN συμφωνούν ότι δεν δέχθηκαν ποτέ επίθεση από τον Ντεπ και ότι η έκταση των ισχυρισμών εναντίον του, εξαρτάται αποκλειστικά από την Άμπερ Χερντ.

Ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί ήταν μαζί για 14 χρόνια από το 1998 έως το 2012 και απέκτησαν δύο παιδιά, τη Λίλι Ρόουζ και τον Τζακ.
Στην κατάθεσή της, που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, η Βανέσα Παραντί χαρακτήρισε τον πρώην σύντροφό της ευγενικό, προσεκτικό, γενναιόδωρο και καθόλου βίαιο.

«Γνωρίζω τον Τζόνι για περισσότερα από 25 χρόνια. Συμβιώσαμε για 14 χρόνια και μεγαλώσαμε μαζί τα δύο παιδιά μας. Όλα αυτά τα χρόνια έχω γνωρίσει τον Τζόνι να είναι ένας ευγενικός, προσεκτικός, γενναιόδωρος και καθόλου βίαιος ή κακοποιητικός άνθρωπος και πατέρας» ανέφερε.