Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στο Χόλιγουντ, ένα σκάνδαλο θα ανακαλύψεις… Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα όσα έχει ζήσει στην ζωή του προχώρησε ο Μάθιου Μακόναχι στη νέα του βιογραφία με τίτλο «Greenlights».

Όπως σημειώνει ο Μάθιου Μακόναχι στην βιογραφία του ένας άνδρας τον αναισθητοποίησε και τον κακοποίησε στο πίσω μέρος ενός βαν.
Παράλληλα εξομολογείται ότι τον εκβίασαν να κάνει σεξ για πρώτη φορά στα 15 του χρόνια.

«Ήμουν σίγουρος ότι με το προγαμιαίο σεξ θα πήγαινα στην κόλαση. Σήμερα είμαι απλώς βέβαιος ότι δεν ισχύει», αναφέρει ο ηθοποιός μέσα στο βιβλίο του.

Ο 50χρονος ηθοποιός που έχει τιμηθεί με Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου για την ταινία «Dallas Buyers Club» μέσα από αυτές τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις, δεν επιθυμεί τον οίκτο του κόσμο. Ούτε επιδιώκει την θυματοποίηση του εαυτού του, ξεκαθαρίζει ο ίδιος.

Αντίθετα, όπως τονίζει, ανέκαθεν έβλεπε την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων: «Δεν πίστεψα ποτέ ότι είμαι θύμα. Έχω πολλές αποδείξεις ότι ο κόσμος συνωμότησε στη ζωή μου για να με κάνει ευτυχισμένο»
Παραδέχεται μάλιστα πως το μόνο πράγμα που ήξερε πάντα για τον εαυτό του, είναι ότι ήθελε να γίνει πατέρας.

«Το μοναδικό πράγμα που γνώριζα από πάντα είναι πως ήθελα να γίνω πατέρας. Και παρέμεινε κορυφή για μένα. Το να είμαι μπαμπάς ήταν πάντα το μόνο μου όνειρο… Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα πιο σημαντικό», εξηγεί.
Και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε πολύ καλά αφού απέκτησε μια υπέροχη οικογένεια με την όμορφη σύζυγό του Καμίλα Άλβες και τα τρία τους παιδιά: τον Λέβι 12 ετών, τη Βίντα 10 ετών και τον 8χρονο Λίβινγκστον.