Ανείπωτη θλίψη στο Ζεφύρι: Νεκρή μητέρα από φωτιά στο σπίτι της - Στην εντατική ο γιος της

Τραγωδία καταγράφηκε στο Ζεφύρι, καθώς μέλη μίας οικογένειας Ρομά βρήκαν φρικτό θάνατο, ενώ προσπαθούσαν να ζεσταθούν.

Συγκεκριμένα, πέθανε η 27χρονη μητέρα, ενώ ο 12χρονος γιος της δίνει μάχη για να μείνει ζωντανός. Τα δύο μικρότερα παιδιά της, ένα κορίτσι 10 ετών και ένα ακόμη αγόρι 4 ετών, κινδύνευσαν και αυτά από το συμβάν.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 6 το πρωί του περασμένου Σαββάτου 16 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο σύζυγος, ακούστηκε ξαφνικά στο σπίτι ένας θόρυβος. Η κοπέλα τον ξύπνησε, προκειμένου να πάει στο σαλόνι για να δει τι συνέβαινε.

Ο θόρυβος ερχόταν από το air condition και προτού προλάβει να αντιδράσει, έγινε έκρηξη.

Ο καναπές που κοιμόταν ο 12χρονος τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε και στο υπόλοιπο σαλόνι.

Όπως δήλωσαν στο tvstar.gr οι συγγενείς της κοπέλας, ο πατέρας προσπάθησε να βοηθήσει την οικογένεια του. Παρ όλα αυτά, η πόρτα ασφαλείας που είχε το σπίτι δεν άνοιγε. Άλλο ένα δυστυχές αποτέλεσμα, ήταν πως τα παράθυρα ήταν ηλεκτρικά και ασφάλειας. Η οικογένεια στην ουσία βρέθηκε εγκλωβισμένη μέσα στην οικία της.

Οι γείτονες που συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι δεν μπορούσαν να μπουν για να βοηθήσουν. Ο πατέρας δεν μπορούσε να μιλήσει με την κοπέλα που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο.

Εν τέλει κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να βγάλει το ένα μετά το άλλο τα παιδιά, τα οποία και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τα δύο μικρότερα, πλέον, είναι σε καλύτερη κατάσταση και νοσηλεύονται σε θάλαμο. Ο 12χρονος ωστόσο, βρίσκεται με σοβαρά εγκαύματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη.

Η κοπέλα καταγόταν από την Λαμία, όπου ζουν μόνιμα και οι στενοί συγγενείς της. Ζούσε στο Ζεφύρι με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους. Δυστυχώς, η 27χρονη Λαμιώτισσα δεν πρόλαβε να βγει ζωντανή. Ο σύζυγος της την βρήκε νεκρή, στην κρεβατοκάμαρά τους.

Σημειώνεται ότι δεν είχε εγκαύματα, ενώ ο θάνατό της να αποδίδεται σε ασφυξία από τον καπνό.