Ανέβαλε τις εμφανίσεις της η Ευρυδίκη, λόγω προβλήματος υγείας

H ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Facebook

Το πρόβλημα υγείας της γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ευρυδίκη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να αναβάλει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αναλυτικότερα, η γνωστή τραγουδίστρια έχει ένα σοβαρό πρόβλημα ακοής και ο γιατρός της συνέστησε να μη τραγουδάει για μερικές ημέρες για να επουλωθεί το τραύμα.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, καλησπέρα! Τις τελευταίες 10 μέρες αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα με οξύ τραυματισμό ακοής που προκλήθηκε από βαρότραυμα κατά τη διάρκεια πτήσης. Δυστυχώς, μετά από σύσταση των γιατρών μου, αναγκάζομαι να αναβάλω όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στην Ελλάδα και την Κύπρο, έως ότου επουλωθεί το τραύμα.

Υπόσχομαι ότι θα ολοκληρώσουμε τις εμφανίσεις μας στη Σφίγγα, με τους υπέροχους καλεσμένους μου, μέσα στην καινούργια χρονιά και θα σας ενημερώσω σχετικά με τις εμφανίσεις μου στην Κύπρο αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα το συντομότερο δυνατό. Να είστε όλοι καλά!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.