Μεγάλες εντάσεις και αλλεπάλληλες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της νέας δραματικής σειράς του Alpha, «Αγγελική». Την ερχόμενη εβδομάδα δύο νέα πρόσωπα μπαίνουν στο σίριαλ για να φέρουν τα πάνω-κάτω. Αυτά είναι ο Μιλτιάδης Χανδρινός (Θάνος Καληώρας) και ο Χάρης Κωστόπουλος (Χριστόδουλος Στυλιανού). Δύο πρόσωπα που θα αλλάζουν τη δυναμική των σχέσεων στην οικογένεια Αργυρού.

Ο Μιλτιάδης Χανδρινός (ηθοποιός Θάνος Καληώρας), ο πατέρας της Τζένης, είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας και ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας. Η σημερινή κατάσταση της εταιρίας του όμως απέχει πολύ από τις παλιές καλές μέρες και βρίσκεται λίγο πριν τη χρεοκοπία, μυστικό που κρατάει καλά κρυμμένο ακόμα και από την ίδια του την κόρη. Χρησιμοποιώντας την ικανότητα του να πείθει τον συνομιλητή του για ό,τι θέλει αλλά και εκμεταλλευόμενος τη σχέση της Τζένης με τον Στέφανο θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην οικογένεια των Αργυρών.

Ευγενής, πράος, μια ήρεμη δύναμη, ο Χάρης Kωστόπουλος (ηθοποιός Χριστόδουλος Στυλιανού), είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά με μεγάλη επιμονή και υπομονή για να διεκδικήσει αυτό που θέλει. Γνωρίζει την Σοφία από την γειτονιά στην οποία μεγάλωσαν και τώρα επιστρέφει στην ζωή της ως δικηγόρος της στο διαζύγιο που πρόκειται να πάρει με τον Παύλο. Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί μια σχέση τρυφερότητας και έρωτα. Ο Χάρης ενδιαφέρεται πραγματικά για την Σοφία, την θέλει πολύ και της το δείχνει. Η ιστορία τους θα συναντήσει πολλά εμπόδια, αλλά δεν θα τελειώσει εύκολα.

Δευτέρα 05 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 08

H Τζένη συγχωρεί τον Στέφανο, αλλά επιμένει ότι η Αγγελική πρέπει να φύγει απ’ το σπίτι, απειλώντας να ακυρώσει το γάμο. Η Αγγελική προσπαθεί να πείσει την Αθηνά ότι δεν ευθύνεται γι’ αυτό που έγινε και η Αθηνά την τεστάρει για να δει αν μπορεί να την εμπιστεύεται. Η Σοφία παίρνει επιτέλους απόφαση να λήξει επίσημα το γάμο της και προσλαμβάνει για δικηγόρο ένα παλιό της φίλο, προκαλώντας την οργή του Παύλου.

Ο Στέφανος προσπαθεί να εξηγήσει στην Δανάη γιατί τόσα χρόνια δεν της μίλησε για την υιοθεσία της και της δίνει να διαβάσει ένα γράμμα που της είχε γράψει η μητέρα της πριν πεθάνει. Η μητέρα της Αγγελικής, η Γεωργία, εμφανίζεται ξαφνικά στη φάρμα, και προκαλεί προβλήματα στην Αγγελική με τη συμπεριφορά της.