Ένας καταζητούμενος στην Αγγλία παραδόθηκε μόνος του στις αρχές του Σάσεξ για να βρει την «ησυχία του» καθώς όπως δήλωσε δεν άντεχε άλλο να περνάει την καραντίνα με την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη το απόγευμα παρουσιάστηκε στην αστυνομία ζητώντας του να τον βάλουν στην φυλακή για να βρει την ηρεμία του.

Η πανδημία ούτως ή άλλως έχει κάνει πολλούς να αναζητήσουν λίγη απόσταση από τα άτομα με τα οποία ζουν στο ίδιο σπίτι μιας και περνούν πολλες ώρες μαζί τους λόγω της καραντίνας.

Αλλά αυτός ο άνδρας όμως πραγματικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Έφτασε μέχρι το σημείο να προτιμήσει την φυλακή από το σπίτι του.

Σε έρευνα που δημοσιοποιήθηκε τον Οκτώβριο στη Βρετανία, το 53% δήλωναν ότι νιώθουν θυμωμένοι με ανθρώπους που γνωρίζουν, εξαιτίας της συμπεριφοράς τους σε σχέση με την πανδημία του κορωνοϊού.  

Σύμφωνα με την έρευνα του King’s College London και της εταιρείας Ipsos MORI, σχεδόν το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι έχουν τσακωθεί με φίλους ή συγγενείς για τις ενέργειές τους εν μέσω των περιορισμών για τον κορωνοϊό. Μάλιστα 1 στους 12 δεν μιλά πλέον με κάποιο φίλο ή συγγενή εξαιτίας αυτών των διαφωνιών.