Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «TNT», βγαίνοντας live από την Αθήνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε πως θα δεχτεί να τον αποκαλούν MVP όταν γίνει πρωταθλητής στο ΝΒΑ και πρόσθεσε πως αν άπαντες στους Μπακς βρίσκονται στην ίδια σελίδα, δεν βλέπει τον λόγο να αποχωρήσει από το Μιλγουόκι.

Μιλώντας για το μέλλον του, λοιπόν, ο «Giannis» ανέφερε, πετώντας έξυπνα το… μπαλάκι στα «ελάφια»: «Προφανώς, αυτή τη στιγμή θέλω να εστιάσω στην οικογένειά μου. Ήμουν στη φούσκα για δύο μήνες. Τώρα μπορώ να δω την μητέρα μου και τα αδέλφια μου. Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ τι θα κάνω στη συνέχεια. Αυτό που ξέρω είναι πως θέλω να γίνω καλύτερος. Όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσουμε για το συμβόλαιο και το μέλλον μου με το Μιλγουόκι. Αυτή τη στιγμή θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να επικεντρωθώ στην οικογένεια μου. Η συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των Μπακς ήταν εξαιρετική. Μιλήσαμε για την ομάδα, τι πήγε λάθος, τι μπορούμε να αλλάξουμε. Όσο βρισκόμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και παλεύουμε κάθε μέρα για τον ίδιο στόχο, για να γίνουμε πρωταθλητές, δεν βλέπω γιατί να μην βρίσκομαι στο Μιλγουόκι για τα επόμενα 15 χρόνια». 

Όσο για το αν δέχεται να τον αποκαλούν MVP τώρα που έχει πάρει το ίδιο βραβείο δύο φορές, υποστήριξε χαμογελαστός: «Μην με λέτε MVP, όχι ακόμα. Ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι άλλος, τον ξέρετε. Μην με αποκαλείτε MVP, μέχρι να γίνω πρωταθλητής».