Αντιδράσεις για τον Μεσσία του Netflix! | messiah

Όταν μία νέα σειρά επιδιώκει να ακουστεί πριν ακόμα ξεκινήσουν οι προβολές των επεισοδίων της, τότε επιλέγει τη δοκιμασμένη οδό της … σχέσης της με τη θρησκεία. Η νέα σειρά του Netflix ήδη βαδίζει σε αυτή τη λογική, γι αυτό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους συνδρομητές του, οι οποίες διατυπώνονται στα social media, επειδή αυτή την εβδομάδα βρήκε το trailer. Πρόκειται για το “Messiah”, στο οποίο ο κεντρικός πρωταγωνιστής ισχυρίζεται πως είναι ο γιος του Θεού…

Ο “Messiah” εκτυλίσσεται στη σύγχρονη εποχή και παρουσιάζει την ιστορία ενός ανθρώπου στη Μέση Ανατολή, ο οποίος κάνει θαύματα. Έτσι ακούγεται τουλάχιστον, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει διαμάχη σχετικά με το αν πρόκειται για τον πραγματικό Μεσσία (Messiah), ή κάποιον απατεώνα.

Η Michelle Monaghan (από το True Detective) υποδύεται μία πράκτορα της CIA που θα αναλάβει να ερευνήσει την περίπτωση του Al Massih ad-Dajjal που ισχυρίζεται πως έχει θεϊκή καταγωγή. Ο Dajjal εμφανίζεται στις ΗΠΑ και αρχίζει να αποκτά όλο και περισσότερους πιστούς.