Ανησυχία προκαλεί τουρκικό δημοσίευμα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί και το ατύχημα που είχε λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δίκτυο Aksam, ο μέχρι και το καλοκαίρι παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στη Γαλατασαράι, τραυματίστηκε στο σπίτι του, όπου ήταν με τους δικούς του για να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου, όταν ένα βεγγαλικό έσκασε στα χέρια του.

Το ρεπορτάζ του Aksam αναφέρει ότι ο Ελαμπντελαουί τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στα μάτια του και αντιμετωπίζει ακόμη και απώλεια όρασής.

Η Γαλατά ενημέρωσε επίσημα για το ατύχημα του Ομάρ Ελαμπντελαουί και ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των απαιτούμενων εξετάσεων και στα μάτια του. Δεν κινδυνεύει η ζωή του σύμφωνα με αξιωματούχο της ομάδας.

Η hurriyet σε ρεπορτάζ της αναφέρει πως από τους ανθρώπους της Γαλατά προκύπτει πως δεν κινδυνεύει η ζωή του Ομάρ Ελαμπντελαουί και ότι είχε τις αισθήσεις του. Από εκεί και πέρα η επίσημη ενημέρωση της ομάδας για τον Νορβηγό πρώην μπακ του Ολυμπιακού σημειώνει τα εξής:

«Ο παίκτης μας Ομάρ Ελαμπντελαουί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από ένα ατυχές συμβάν – ατύχημα – στο σπίτι του το απόγευμα. Η ζημιά στα μάτια του παίκτη μας, που έχει καψίματα – εγκαύματα στο πρόσωπό του, θα διαπιστωθεί μετά από περαιτέρω εξετάσεις. Πολλές είναι οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για την κατάσταση ή τους κινδύνους για τον παίκτη μας όμως εμείς θα ενημερώνουμε με σεβασμό το κοινό μας και τον κόσμο μας.»