Αντζελίνα Τζολί: Κυκλοφόρησε το πρώτο της παιδικό βιβλίο και προασπίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα (pic)

Σελίδα φαίνεται να αλλάζει στη ζωή της η ηθοποιός Αντζελίνα Τζολί μετά την πολύκροτη υπόθεση πώλησης μεριδίου του αμπελώνα. «Chateau Miraval». Η Αντζελίνα Τζολί, γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση αποφάσισε να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα μέσω της συγγραφής αλλά και κυκλοφορίας του πρώτου της παιδικού βιβλίου.

Η ηθοποιός γνωστοποίησε η ίδια την είδηση μέσω φωτογραφιών από την παρουσίαση του βιβλίου της, με τίτλο «Know Your Rights and Claim Them: A Guide for Youth» στο Λος Άντζελες.

Πρόκειται για ένα βιβλίο σε συνεργασία με την Διεθνή Αμνηστία και την δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων Geraldine Van Bueren, σχετικό με τα δικαιώματα των ανθρώπων και πιο συγκεκριμένα, των παιδιών.

«Με εμπνέουν τόσο πολύ οι νέοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, παλεύοντας για τα ανθρώπινα δικαίωματα. Από το να προστατεύουν το περιβάλλον μέχρι να παλεύουν κατά της ανισότητας, παίρνουν την θέση των ενηλίκων, που έπρεπε να κάνουν αυτή την δουλειά, αλλά απέτυχαν. Και σε δομές φιλοξενίας προσφύγων και γενικά σε μέρη που βρίσκονται σε πόλεμο, τα παιδιά κουβαλούν το βάρος των συνεπειών αυτών των κακών αποφάσεων», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός.

«Όταν τα παιδιά και οι νέοι άνθρωποι έχουν την γνώση και την δύναμη να μιλήσουν, μπορούν να αλλάξουν τις ζωές τόσο των νέων όσο και των ενηλίκων, βοηθώντας στο να υπάρξει ισότητα στην κοινωνία. Αυτό είναι και το μήνυμα του νέου μας βιβλίου».

Αυτά τα συγκινητικά λόγια κόσμησαν τη λεζάντα της φωτογραφίας την οποία σας παρουσιάζ