Παράλληλα με την αναζήτηση των Αρχών για πιθανή ύπαρξη συνεργών της 33χρονης, το 10χρονο κορίτσι αποκαλύπτει τι θυμάται από εκείνες τις 44 ώρες που βρισκόταν μαζί με την 33χρονη, με την παρουσία παιδοψυχολόγου.

«Μπήκαμε στην πολυκατοικία και μου είπε η Ειρήνη: “Τώρα θα πάμε σιγά σιγά μην μας ακούσουν οι γείτονες”. Πήγαμε στον δεύτερο όροφο. Το σπίτι ήταν πολύ τρομακτικό και είχε και φωτάκια, ξέρετε για τους κλέφτες. Άκουσα μια γυναίκα να της λέει στο τηλέφωνο ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή. Η Ειρήνη έφυγε πάρα πολύ γρήγορα και αγόρασε φαγητά για να φάμε. Μέσα στη σακούλα με τα φαγητά είδα κάτω κάτω την επιταγή που σας έλεγα» είπε η 10χρονη, σύμφωνα με το STAR.

«Βγήκα από το σχολείο και η γυναίκα βρισκόταν στην κολώνα από το σχολείο δεξιά. Με φώναξε με το όνομα μου. Γύρισα, την είδα κοντά μου και αμέσως τη θυμήθηκα αλλά μου το είπε κιόλας. Είμαι η Ειρήνη η μαμά της Γ… Είχα να τη δω πολλά χρόνια. Είχε αλλάξει πάρα πολύ. Παλιά ήταν με ξανθά και μαύρα μαλλιά και τώρα ήταν με κόκκινα μαλλιά» είπε η μικρή μαθήτρια.

Ακόμα η 10χρονη ανέφερε πως της είπε η 33χρονη: «δε θα μιλήσεις σε κανέναν δεν κάνουμε τίποτα κακό, παίζουμε σαν να είμαστε φιλες».

«Μου έλεγε θα είναι η καινούργια μου μαμά και ότι θα είναι πολύ καλύτερη από την κανονική μου μαμά. Τη ρώτησα γιατί ήρθε και με πήρε από τη μαμά μου και μου είπε: “Για να πληρώσω με το ίδιο νόμισμα. Θέλω κάπου να ξεσπάσω”. Μετά άρχισε να βρίζει και να λέει γ…. τη μάνα σου, είμαι πολύ χαζή που σε πήρα και θα αποκαλυφθώ». 

Προσβολή της διάταξης δημοσιοποίησης των στοιχείων της ζήτησε η 33χρονη

Παράλληλα, η 33χρονη ζήτησε από τον δικηγόρο της, Βασίλη Νουλέζα, να προσβάλλει τη διάταξη της δημοσιοποίησης των στοιχείων της ώστε να σταματήσει ο διασυρμός προς το μέρος της.

«Συνεχίζεται συντονισμένα το μπαράζ επιθέσεων σε βάρος της 33χρονης. Θα δώσει τη μάχη μέχρι τέλους για να αποδείξει την αθωότητα της για πράξεις που άδικα τις αποδίδονται» τόνισε ο δικηγόρος της.

Η ίδια η 33χρονη έχει δηλώσει πως δεν ήθελε να της κάνει κάτι κακό, λέγοντας ότι: «Ήθελα να κάνω κάτι να ξεχάσω τον πόνο αυτόν. Την ανήλικη την αντιμετώπισα όπως και την κόρη μου. Τίποτα κακό». Καθόταν απέναντι από τα κάγκελα του σχολείου της 10χρονης και την παρακολουθούσε, αναπολώντας τις στιγμές με τη δική της κόρη.