«Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου, για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω ότι δεν ήταν μόνη της», δηλώνει ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας στο MEGA ο πρώην σύζυγος της 33χρονος δηλώνει σίγουρος πως «πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχει κάνει αυτό».

«Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για να προστατέψω την ανήλικη κόρη μου που έχω την επιμέλεια» είπε ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που μέσω του δικηγόρου της ισχυρίστηκε πως ο ίδιος την εξέδιδε.

Σε κατάσταση σοκ ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο, στο άκουσμα ότι η μάνα του παιδιού του δεν διστάζει να του δώσει ρόλο προαγωγού, προσπαθεί να κρατήσει με νύχια και με δόντια την ψυχραιμία του για να μην καταλάβει τίποτα η κόρη της που ζει μαζί του.

«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω», ανέφερε.

Περιέγραψε και τρίτο πρόσωπο στο δωμάτιο η ανήλικη

Για τρίτο πρόσωπο μίλησε η 10χρονη που απήχθη πριν από λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, περιγράφοντας στους αστυνομικούς κάποιον «μαύρο άνδρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της ανήλικης κλήθηκε να απαντήσει για αυτόν τον άντρα και η απάντησή της στους ισχυρισμούς του κοριτσιού ήταν ότι «η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει».

«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της ανήλικης από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο», ανέφερε η κατηγορούμενη.

«Ξεσκονίζουν» το κινητό και τον υπολογιστή της 33χρονης

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει ο φορητός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η κατηγορούμενη να αποτελούσε μέλος κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας και παράλληλα τα όσα συνέβαιναν στο διαμέρισμα που την κρατούσε να μεταδίδονταν απευθείας σε ιστοσελίδα με αντίστοιχο υλικό και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η 10χρονη φέρεται να αποκάλυψε στον αδελφό της την παρουσία ενός τρίτου ατόμου μέσα στο διαμέρισμα και οι αστυνομικοί με τη συνδρομή παιδοψυχολόγου επιχειρούν να αντλήσουν περισσότερα στοιχεία για το άτομο αυτό.

Η 33χρονη η οποία κρατείται στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, αρνείται ότι είχε συνεργούς κάνοντας λόγο για παραισθήσεις που έβλεπε η μικρή Μαρκέλλα από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.

Επίσης υπέβαλε αίτημα για μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα μετά τη δημοσίευση των στοιχείων της, ωστόσο δεν έγινε δεκτό από τις δικαστικές αρχές.

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση απαγωγής της 10χρονης

Νέα στοιχεία έρχονται καθημερινά στο «φως» για την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης.

Η μικρή μαθήτρια, εκτός από πρόσωπα που έχει θυμηθεί, έχει θυμηθεί και δύο ονόματα. Σιγά – σιγά φαίνεται να βρίσκει ξανά τον εαυτό της, ενώ φαίνεται πως είναι κοντά η στιγμή που θα καταθέσει τα όσα βίωσε στα χέρια της 33χρονης γυναίκας.