Απίστευτη επίθεση κατά του σέντερ των Μπόστον Σέλτικς, Ενές Καντέρ, εξαπέλυσε η Φενέρμπαχτσε.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Τούρκος σέντερ δημοσίευσε μία φωτογραφία, από την εποχή και τα εφηβικά του χρόνια που αγωνιζόταν στη Φενέρμπαχτσε, αναφέροντας: «Για πολλά χρόνια φόρεσα τη φανέλα της αγαπημένης μου Φενέρμπαχτσε, όταν μια μέρα επιστρέψω πίσω στην πατρίδα, μόνο τη δική της φανέλα θα φορέσω».

Για να ακολουθήσει η ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας, η οποία τον χαρακτήρισε μέχρι και… τρομοκράτη:

«Ο άνθρωπος που ονομάζεται Ενές Καντέρ δημοσίευσε στα social media τις ίδιες φράσεις την 1η Ιουνίου και σήμερα. Θέλουμε να ενημερώσουμε το κοινό γι’ αυτά που είπε δύο φορές σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο σύλλογός μας δεν έχει καμία σχέση και δεν πρόκειται να έχει ούτε στο μέλλον με έναν άνθρωπο που το όνομά του έχει συνδεθεί με τρομοκρατικές οργανώσεις και του οποίου η συμπεριφορά ήταν γνωστή όταν αποχώρησε από τη Φενέρμπαχτσε. Θα το ξαναπούμε: Οι πόρτες μας είναι κλειστές για εκείνον και κλειστές θα παραμείνουν».

Σημειώνεται ότι δεν είναι λίγες οι φορές που ο Καντέρ έχει στρέψει τα βέλη του κατά του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον οποίο έχει χαακτηρίσει πολλές φορές «δικτάτορα».