Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Κίνα, καθώς ένας 54χρονος απήγαγε και βίασε την 4χρονη κόρη του γείτονά του και στη συνέχεια καταδικάστηκε σε θάνατο.

Ο άνδρας, γνωστός στη δημοσιότητά του μόνο με το επίθετό του, Liu, είχε επισκεφθεί το σπίτι της οικογένειας τον περασμένο Αύγουστο ζητώντας ένα ποτήρι νερό.

Στην συνέχεια, κατάφερε να απαγάγει την τετράχρονη, χωρίς αυτό να γίνει άμεσα αντιληπτό από τους γονείς της.

Ο Liu επέστρεψε το κορίτσι στους γονείς του το επόμενο πρωί, στις 6 η ώρα, με την τετράχρονη να φέρει εμφανώς μώλωπες σε όλο της το σώμα, ενώ αιμορραγούσε.

Η μητέρα της ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, η οποία προχώρησε στην επίσης άμεση σύλληψη του άνδρα.

Ο Liu, ο οποίος είχε και στο παρελθόν συλληφθεί και καταδικαστεί για βιασμό και φόνο, ομολόγησε πως είχε απομονώσει το κορίτσι σε ένα χαντάκι, όπου και το κακοποίησε σωματικά και σεξουαλικά.

Η μικρή παλεύει ακόμα για τη ζωή της, ευρισκόμενη σε μονάδα εντατικής θεραπείας και έχοντας παρουσιάσει εκτεταμένες ζημιές και μολύνσεις στα εσωτερικά της όργανα, καθώς και νεφρική ανεπάρκεια.

Το Λαϊκό Δικαστήριο της πόλης Χαρμπίν, όπου και έλαβε χώρα το αποτρόπαιο έγκλημα, αποφάσισε σήμερα την καταδίκη του άνδρα σε θάνατο, καθώς και την στέρησή του από όλα τα πολιτικά του δικαιώματα μέχρι και την ημέρα της εκτέλεσής του.

Το αν ο 54χρονος σκοπεύει να ασκήσει έφεση δεν έχει καταστεί ακόμη σαφές.

Πηγή: Daily Mail