Απίστευτο: Με ιδιωτικά ελικόπτερα φεύγουν για Πάσχα στα νησιά (vid)

Ρεπορτάζ του MEGA αποκαλύπτεται ότι ευκατάστατοι ταξιδιώτες μισθώνουν ελικόπτερα, με σκοπό να μεταβούν σε νησιά, όπως η Μύκονος, η Πάρος και η Σαντορίνη χωρίς βεβαίως δικαιολογητικά ή τεστ κορωνοϊού.

Οι πτήσεις καταλήγουν σε κρυφές και απομακρυσμένες τοποθεσίες, με μια πτήση με ελικόπτερο με προορισμό την Μύκονο να στοιχίζει σχεδόν 5000 ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει το MEGA για να αποφύγουν τον έλεγχο στο αεροδρόμιο τα πειρατικά ελικόπτερα προσγειώνονται σε οικόπεδα σε απομακρυσμένες περιοχές και από εκεί παραλαμβάνουν τους επιβάτες για τη χλιδάτη πτήση τους.

Σαντορίνη , Μύκονος Πάρος βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κορυφή των προτιμήσεων των επίδοξων ταξιδιωτών με τις τιμές λόγω της αυξημένης ζήτησης να έχουν σκαρφαλώσει στα ύψη. Για μία πτήση στη Μύκονο με ιδιωτικό ελικόπτερο η τιμή τις ημέρες του Πάσχα κυμαίνεται στις 5.000 την ώρα που πριν από ένα μήνα η τιμή έφτανε τις 3.000 ευρώ.

Τα νησιά μπορεί να έχουν την τιμητική τους, όμως, υπάρχουν πτήσεις και για την ηπειρωτική Ελλάδα. Προορισμοί όπως η Αράχωβα αλλά και η Πάτρα βρίσκονται στο μενού των επιλογών.