Απίστευτο σκηνικό στο Ιράν: Πολιτικός χαστουκίζει κυβερνήτη - Δεν θα πιστεύετε τον λόγο! (vid)

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο Ιράν όταν πολιτικός της χώρας προέβη σε χειροδικία κατά Ιρανού αξιωματούχου σε δημόσια ομιλία του δεύτερου.

Την ώρα που ο αξιωματούχος έβγαζε λόγο προς το κοινό, ανεβασμένος στο βήμα, ο πολιτικός ανέβηκε εξίσου πάνω, πλησίασε τον νέο κυβερνήτη Abedin Khorram και απευθείας, χωρίς καμία κουβέντα, τον χαστούκισε στο πρόσωπο ενώ στη συνέχεια τον έσπρωξε. Σύμφωνα με μία μαρτυρία που επικαλείται η Daily Mail, ο άνδρας ήταν έξαλλος, γιατί η γυναίκα του έκανε το εμβόλιο Covid-19 από έναν άνδρα γιατρό.

Η ασφάλεια μπήκε αμέσως και έσυρε τον δράστη από μια πλαϊνή πόρτα, «γκρεμίζοντας» μάλιστα και μια κουρτίνα

Αν και ο κυβερνήτης είπε ότι δεν είναι διατεθειμένος να κινηθεί εναντίον αυτού που του επιτέθηκε, η Εισαγγελία της Ταμπρίζ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα εναντίον του στρατιωτικού, ενώ ο Στρατός των Φρουρών της Επανάστασης δήλωσε ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον του.

Ο Khorram επέστρεψε αργότερα στο βήμα και θυμήθηκε την περίοδο που είχε απαχθεί από Σύριους αντάρτες το 2013: «Δεν τον ξέρω φυσικά, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι, αν και δεν ήθελα να το πω, όταν βρισκόμουν στη Συρία με μαστίγωνε ο εχθρός 10 φορές την ημέρα και με χτυπούσαν. Με σημάδευαν με ένα γεμάτο όπλο στο κεφάλι μου. Τον θεωρώ ισάξιο με αυτούς τους εχθρούς, αλλά τον συγχωρώ». 

Δείτε παρακάτω το βίντεο που ακολουθεί