Μέρες σαν την σημερινή, στη διάρκεια της οποίας η πίστη στην καλοσύνη των ανθρώπων κλονίζεται ξανά και ξανά, ένα βίντεο από το μεγαλείο της φύσης έρχεται για να ησυχάσει την αντάρα στη ψύχη όλων όσων παρακολουθούν συγκλονισμένοι τις καταιγιστικές εξελίξεις από το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Στο βίντεο από τη μακρινή λίμνη Βιρτζίνια στην αμερικανική πολιτεία της Καλιφόρνια, ο 6χρονος Χάρλεϊ εντοπίζει μέσα σε μια λίμνη ένα μικρό ελάφι και σπεύδει να το σώσει από σίγουρο πνιγμό και να γίνει ο ήρωας της ημέρας.

Το όμορφο γκολντεντούντλ, που ζει μαζί με τους βετεράνους του αμερικανικού στρατού Ραλφ και Πατ Ντορν, δεν δίστασε στιγμή να προβεί στη διάσωση του ελαφιού, το οποίο αφού έβγαλε στην στεριά καθάρισε και άρχισε να παίζει μαζί του.

Όπως αποκάλυψαν οι ιδιοκτήτες του, που πήραν το σχετικό βίντεο και το ανέβασαν μαζί με τις φωτογραφίες στο Facebook, ο Χάρλεϊ δεν ήθελε να αφήσει το μικρό ελαφάκι ούτε δευτερόλεπτο μόνο του βρίσκοντας στο πρόσωπο του έναν νέο διαφορετικό φίλο.

Να σημειωθεί ότι ο Χάρλεϊ είναι ένας σκύλος θεραπείας, που επισκέπτεται τους ηλικιωμένους στα γηροκομεία της περιοχής ή κάθεται μαζί με τα μικρά παιδιά τις ώρες που αυτά διαβάζουν στην τοπική βιβλιοθήκη.

Πηγή: dailymail.co.uk