Οι αλλαγές στον Λευκό Οίκο τον επόμενο χρόνο θα είναι μεγάλες. Μετά τον Ντόναλντ Τραμπ που δεν είχε χρόνο για κατοικίδια, στα δωμάτια του προεδρικού μεγάρου των Ηνωμένων Πολιτειών θα αλωνίζουν ο Major ή αλλιώς Ταγματάρχης και ο μεγαλύτερος του Champ.

Η εκλογή του Τζο Μπάιντεν δεν συνοδεύεται μόνο από την πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρο στην αμερικαική ιστορία, την Κάμαλα Χάρις, αλλά θα δώσει την ευκαιρία να βρεθεί στο Λευκό Οίκο και ο πρώτος σκύλος που προέρχεται από καταφύγιο κακοποιημένων και εγκαταλειμμένων ζώων. Πρόκειται για τον δεύτερο και νεότερο γερμανικό ποιμενικό του προέδρου, τον παιχνιδιάρη Major.

Η οικογένεια Μπάιντεν έχει δυο τέτοια σκυλιά, τον Champ, που απέκτησαν το 2008 και είναι πλέον 12 ετών και τον πιτσιρικά Major, τον οποίο υιοθέτησαν στις 17 Νοεμβρίου 2018 από ένα άσυλο της Πολιτείας του Ντέλαγουερ και είναι μόλις 2 ετών.

Αυτή είναι η ιστορία του Major από τα… αλώνια στα σαλόνια.

Ο Μajor μπορεί να είναι το πρώτο σκυλί που έχει υιοθετηθεί και θα περάσει τα τουλάχιστον επόμενα τέσσερα χρόνια τη ζωή του στον Λευκό Οίκο, όμως δεν είναι το πρώτο αδέσποτο κατοικίδιο που έχει περάσει από εκεί. Το 1991, ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον είχαν υιοθετήσει έναν ασπρόμαυρο γάτο, τον Socks.