Η Γκαλ Γκαντότ θα συνεργαστεί ξανά με τη σκηνοθέτιδα της ταινίας «Wonder Woman», Πάτι Τζένκινς, για ένα φιλμ με θέμα τη βασίλισσα των Πτολεμαίων στην αρχαία Αίγυπτο, Κλεοπάτρα, όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός.

Η Γκαντόν ως Wonder Woman

«Μου αρέσει να ξεκινώ νέα ταξίδια» είπε η Γκαντότ. «Λατρεύω τον ενθουσιασμό των νέων πρότζεκτ, τη συγκίνηση του να ζωντανεύω νέες ιστορίες. Η Κλεοπάτρα είναι μια ιστορία που ήθελα να αφηγηθώ εδώ και πολύ καιρό. Δεν μπορώ να είμαι πιο ευγνώμων για αυτήν την ομάδα Α!!» τόνισε η Ισραηλινή ηθοποιός.

Η ταινία «Wonder Woman 1984», συνέχεια του «Wonder Woman» του 2017, είναι έτοιμο για προβολή σε κινηματογραφικές αίθουσες αυτόν τον χειμώνα.

Την τελευταία φορά που η ιστορία της Κλεοπάτρας έγινε ταινία ήταν στο κλασικό φιλμ του 1963 με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ στον ρόλο της θρυλικής βασίλισσας.

Ωστόσο υπάρχουν αντιδράσεις από τον κόσμο στο ίντερνετ και ενστάσεις γιατί η Γκαλ Γκαντότ κατάγεται από το Ισραήλ και η απεικόνισή της ως Κλεοπάτρα είναι «ιστορικά λάθος».

Οι ενστάσεις επικεντρώνονται γύρω από το γεγονός ότι «δεν πρέπει λευκή γυναίκα να παίξει μια Αιγύπτια βασίλισσα». Αν και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να διορθώσουν και τους επικριτές, υπενθυμίζοντάς τους ότι η βασίλισσα Κλεοπάτρα ήταν ελληνικής καταγωγής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ