Αποχώρησε από το MasterChef και παντρεύεται

Παίκτης ο οποίος αποχώρησε από το MasterChef αποκάλυψε ότι τον Σεπτέμβειο.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Ακριτίδη, ο οποίος ήταν ένας παίκτης που κράτησε χαμηλό προφίλ κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο ριάλιτι.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να κερδίσει τους κριτές με τον Σωτήρη Κοντιζά να αναφέρεται σε εκείνον με τα καλύτερα λόγια και να τον παροτρύνει για τα μαγειρικά του όνειρα, αν και στη διαδικασία του MasterChef έπρεπε να τεθεί εκτός αφού δεν κατάφερε λόγο της κακής οργάνωσης του χρόνου του να παρουσιάσει σωστά το απαιτούμενο πιάτο αντιγραφής.

Ο πρώην παίκτης του μαγειρικού διαγωνισμού μίλησε «Στη Φωλιά των Κου Κου« για την εμπειρία του στο MasterChef, ενώ αποκάλυψε πως στα σχέδιά του είναι να ανοίξει ένα μαγαζί με την αγαπημένη του, η οποία είναι ζαχαροπλάστης. Μάλιστα όπως δήλωσε, στα πλάνα τους είναι να παντρευτούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

«Θα το δώσω το αποκλειστικό. Παντρεύομαι τον Σεπτέμβριο. Η Κωνσταντίνα είναι ζαχαροπλάστηςκαι θέλουμε να ανοίξουμε μαζί ένα μαγαζί», ανέφερε συγκεκριμένα ο Αλέξανδρος Ακριτίδης, ενώ στα πλάνα από την εκπομπή είδαμε και την σύντροφό του Κωνσταντίνα.