Αποφασιστικό βήμα της «Βραδυνής» στο διαδίκτυο | AD BRADINI 2

«Βραδυνή!». Αυτός ο τίτλος είναι ιστορικός και απαιτεί συνέπεια, αξιοπιστία και έγκυρη ενημέρωση. Η διαδρομή του για περισσότερα από 90 χρόνια υποχρεώνει εκείνους που τον κρατούν στα χέρια τους να είναι άκρως σοβαροί, απαιτητικοί και έντιμοι. Η «Βραδυνή» έχει γράψει πολύ σημαντικό μέρος της ιστορίας του ελληνικού τύπου και ήταν παρούσα, από την ίδρυσή της και μετά, σε όλα τα ιστορικά γεγονότα που καθόρισαν την πορεία της χώρας και την εξέλιξή της.

Αυτή την ώρα η «Βραδυνή» κάνει ένα σημαντικό και ταυτόχρονα μεγάλο βήμα. Εισέρχεται με τη διάθεση της απόλυτης ενημέρωσης και της αντικειμενικότητας στο διαδίκτυο. Με ομάδα εργατική, η οποία απαρτίζεται από στελέχη με εμπειρία, αλλά και από νεότερους δημοσιογράφους με μεγάλη όρεξη. Προκειμένου να ενημερώσουν, όχι να «κιτρινίσουν». Για να παραθέσουν τις εξελίξεις, όχι να εμπορευματοποιήσουν την πληροφορία.

Σημαντικό μέρος του κόσμου που κρατάει κάθε Σαββατοκύριακο τη «Βραδυνή της Κυριακής» στα χέρια του γνωρίζει πόσο ταλαιπωρήθηκε η Ελλάδα από την έλλειψη σωστής ενημέρωσης και δημοκρατικής προσέγγισης, σε όλα τα επίπεδα.

Οι δημοσιογράφοι που υπηρέτησαν την ενημέρωση των Ελλήνων μέσω των φύλλων της συνέβαλλαν στην οικοδόμηση μίας αξιόπιστης εφημερίδας, η οποία άντεξε και εξακολουθεί να αντέχει σε όλες τις περιόδους. Η εβδομαδιαία πλέον, πολιτική και οικονομική εφημερίδα αποκτά το… αδελφάκι της, την ιστοσελίδα «vradini.gr», χωρίς να παρεκκλίνει από τους στόχους της.

Η νέα μας ιστοσελίδα «vradini.gr» καλεί όλους – ανεξαρτήτως ιδεολογίας- να διαβάσουν και να αξιολογήσουν το καθημερινό παζλ των πληροφοριών μας, έχοντας στο μυαλό ότι αυτή η πλευρά της ενημέρωσης θα σέβεται τους πάντες.