Σοκ έχει προκαλέσει στη διεθνή κοινότητα η είδηση που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ότι ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν φημολογείται ότι είναι πατέρας ένος παιδιού εκτός γάμου από μία σύντομη ερωτική σχέση που είχε στο παρελθόν με μία καθαρίστρια.

Ο ρώσος πρόεδρος είναι γνωστό ότι έχει δύο κόρες από τον πρώτο του γάμο με την πρώην αεροσυνοδό Λιουντμίλα Σκρεμπνεβα, με την οποία ήταν παντρεμένος για τριάντα χρόνια, πριν το διαζύγιό τους το 2013.

Ωστόσο, το γνωστό ρωσικό πρακτορείο ενημέρωσης «Proekt» κατάφερε να αποκαλύψει το περιβόητο μυστικό του 68χρονο ηγέτη, καθώς βρήκε τη συγγενική σχέση που έχει με τη νεαρή Svetlana Krivonogikh, η οποία κατοικεί σε μια πλούσια περιοχή στην Αγία Πετρούπολη που ζουν πολλοί στενοί φίλοι του προέδρου.

Πηγή: Proekt Media

Η 17χρονη κοπέλα που ονομάζεται Ελισαβέτα Κριβονόγκιχ σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει μια εκπληκτική ομοιότητα με το Ρώσο πρόεδρο και σύμφωνα με ειδικούς η ομοιότητα του προσώπου τους φτάνει σε επίπεδο 70%.

Proekt Media

Σύμφωνα μάλιστα με το ρωσικό πρακτορείο Proekt αυτή η ομοιότητα είναι αρκετή απόδειξη ότι πρόκειται για πατέρα και κόρη.

Η 17χρονη γεννήθηκε το 2003, ενώ ο Πουτί ήταν παντρεμένος με την Λιουντμίλα Σκρεμπνεβα, ενώ εδώ και χρόνια ζει με ψεύτικό επώνυμο.

Φυσικά, όταν το μυστικό έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά μέσα, η νεαρή έσβησε αμέσως τις φωτογραφίες της απο τους προσωπικούς της λογαριασμούς για να αποφύγει την περαιτέρω διαρροή των προσωπικών της στοιχείων.

Πολλές πηγές κοντά στον Πούτιν αρνήθηκαν να συζητήσουν τα δημοσιεύματα που έβγαλε το ρωσικό πρακτορείο Proekt, με τον εκπρόσωπο του Πούτιν να δηλωνει χαρακτηριστικά το εξής: «Είναι η πρώτη φορά που ακούω το όνομα αυτής της γυναίκας και γενικά δεν πρόκειται ο πρόεδρος να σχολιάσει τίποτα πάνω σε αυτό το θέμα».