ΣΟΚ στην τηλεοπτική ποδοσφαιρική αγορά! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του vradini.gr, αυτήν την ώρα οριστικοποιείται ότι τον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη, που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο ΟΑΚΑ στις 16:00, δεν θα μεταδώσει η NOVA, αλλά ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ!

Το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών αποκαλύπτει ότι οι δύο πλευρές, δηλαδή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η Nova, που μεταδίδει τους αγώνες της Super League 1, δεν κατέληξαν σε οριστική συμφωνία.

Και ενώ λεγόταν από την «πράσινη» ΠΑΕ ότι αυτή θα έκλεινε, καθώς είχαν ήδη ενημερώσει τους συνδρομητές του PAO TV ότι θα έπαιρναν τα χρήματα τους πίσω.

Παρ’ όλα αυτά φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός και η NOVA εξακολουθούν να μη συμβαδίζουν.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε την απόφαση να μεταδοθεί ο πρώτος εντός έδρας αγώνα της ομάδας του για το φετινό πρωτάθλημα από το δικό του κανάλι.

Ο ΣΚΑΪ θα έχει πλούσια τηλεοπτική παραγωγή με αφορμή τη μετάδοση του αγώνα, γι’ αυτό εκτός του παιχνιδιού θα έχει pre και post game.

Είναι βέβαιο ότι οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες θα είναι καταιγιστικές. Όπως συμβαίνει συχνά σε αυτές τις περιπτώσεις, οι ανατροπές δεν μπορούν ποτέ να αποκλειστούν. Που σημαίνει ότι αν τελικά ο Παναθηναϊκός και η Νόβα έρθουν πιο κοντά στο οικονομικό ζήτημα, που σύμφωνα με πληροφορίες εξαιτίας αυτού χάλασε η συμφωνία, τότε τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν πάλι.

Με τα τωρινά δεδομένα, πάντως, στον τηλεοπτικό σταθμό του Πειραιά ετοιμάζονται για τη μετάδοση του αγώνα.