Ορκιστείτε, παρακαλώ
Κι ενώ εμείς προσπαθούμε να επιλέξουμε τον Πρόεδρό μας, στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος Τραμπ ξεκινάει την εφαρμογή όσων υποσχέθηκε

Όλοι ξέρουμε έναν πρόεδρο που είπε πολλά και έκανε λιγότερα, από πρόεδρο ομάδας μέχρι πρόεδρο χωριού, που δεν λέει να αλλάξει την καμένη λάμπα στην κολόνα ή να φτιάξει τον δρόμο που γέμισε λακκούβες.
Πριν από λίγες ημέρες, όμως, ορκίστηκε ένας πρόεδρος, ο οποίος, απ’ ό,τι φαίνεται, θα μας αλλάξει τα «φώτα» και θα φτιάξει νέους «δρόμους».
Κι ενώ εμείς προσπαθούμε να επιλέξουμε τον Πρόεδρό μας —που αντί να επιλεχθεί με γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλότητας του κράτους, τους ενδιαφέρει να είναι δικός τους— στις ΗΠΑ, ο πρόεδρος Τραμπ ξεκινάει την εφαρμογή όσων υποσχέθηκε.
Θα πάρει τη Διώρυγα του Παναμά, καθώς δεν ανέχεται να μην ελέγχει το θαλάσσιο εμπόριο και να μην καρπώνεται τα δολάρια.
Θα αναγνωρίσει την ύπαρξη δύο μόνο φύλων, μιας και ζούμε σε εποχές που πρέπει οι πρόεδροι να υπογράφουν για τα αυτονόητα (αρσενικό – θηλυκό).
Θα απελάσει όλους τους παράνομους μετανάστες, κυρίως από Μεξικό και Λατινική Αμερική.
Θα σταματήσει τους πολέμους! Τώρα, πώς θα το καταφέρει με μία Χαμάς τρομοκρατών και έναν Πούτιν που θεωρεί την Ουκρανία τσιφλίκι του, είναι απορίας άξιο.
Τέλος, θα επιβάλει δασμούς στις εισαγωγές αγαθών, θα κάνει γεωτρήσεις για πετρέλαιο, θα χτίσει εργοστάσια, θα κάνει την Αμερική μεγάλη ξανά… θα, θα, θα.