Αρ. Γιαννίκης: Λύση ο Άμραμπατ για την κορυφή της επίθεσης | amra scaled

«Είχε παίξει και στο παιχνίδι απέναντι στο Βόλο σε αυτή τη θέση. Οπότε, είναι μια λύση»

Τον Παναιτωλικό υποδέχεται αύριο η ΑΕΚ για τη 18η αγωνιστική της Superleague και ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε για το ματς και την απουσία του Σέρχιο Αραούχο.

Ο προπονητής της Ένωσης τόνισε στην Cosmote TV ότι με τον Αργεντινό επιθετικό εκτός λόγω τραυματισμού, ο Νόρντιν Άμραμπατ θα μπορούσε να δώσει μία λύση στην επίθεση της ομάδας, όπως έκανε και στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Για τον Άμραμπατ στην επίθεση είπε: «Σίγουρα είναι μια επιλογή, αλλιώς δεν θα την κάναμε. Είχε παίξει και στο παιχνίδι απέναντι στο Βόλο σε αυτή τη θέση. Οπότε, είναι μια λύση».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό τόνισε: «Η νίκη είναι σημαντική για εμάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Στην εικόνα της ομάδας, θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια στις φάσεις του παιχνιδιού μας που έχουμε τον έλεγχο».

Για τη δουλειά στα Σπάτα μετά την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Ήταν περίπλοκη η προπόνηση της εβδομάδας που πέρασε γιατί έπρεπε να ενσωματώσουμε τους παίκτες που προέρχονταν από covid. Ήταν, όμως, μια εβδομάδα που είχε από όλα, είχε άμυνα, επίθεση, εντάσεις και μετάβαση. Είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς», επισήμανε.