Αρναούτογλου για την περιπέτει με τον κορωνοϊό: Δεν ήξερα αν θα προλάβω να ξαναδώ τον γιο μου

Συγκλονίζουν τα λόγια του Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στη Φαίη Σκορδά και αποκάλυψε τις δραματικές στιγμές που βίωσε συγκινώντας αναφερόμενος στα γράμματα που άφησε πίσω.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε: «Ήταν λίγο σοκαριστικό, μετρώντας στο οξύμετρο το οξυγόνο… κι αυτό που παθαίνουν οι περισσότεροι που κολλάνε τον κορωνοϊό και μένουν σπίτι, η ιστορία από το 98 να πάει το οξύμετρο στο 91 και από το 91 σου λένε αν πάει στο 90, στο 89 φεύγεις και πας στο νοσοκομείο. Μην ξέροντας πότε αυτό το πράγμα πάει από το 98 στο 91 και από το 91 στο 89…

Μπορεί να γίνει μια διαδρομή μέσα σε μισή ώρα και σε μια ώρα… και ειδικά εγώ που δεν ζω στο σπίτι με το παιδί λες, “τι γίνεται τώρα, υπάρχει περίπτωση μέσα σε μια ώρα να μπω στο νοσοκομείο και να μην προλάβω να τον δω, να του μιλήσω, να του πω κάτι;”. Είπα θα γράψω στο βίντεο, αλλά δεν το έκανα γιατί ένιωθα ότι δεν θα γίνει. Και λέω “κι αν”!” » είπε ο παρουσιαστής που πρόσθεσε ότι όταν έφευγε υπερατλαντικά ταξίδια άφηνε πίσω του γράμματα όπου έγραφε όλα όσα ήθελε να πει στους δικούς του ανθρώπους σε περίπτωση που συνέβαινε κάποιο τραγικό γεγονός.

Τόνισε ότι το παιδί του ήξερε ότι έχει κορωνοϊό. «Βέβαια και το γνώριζε. Προσπαθήσαμε και εγώ και η μητέρα του να μην τον αγχώσουμε. Eίμαστε καλά, ο μπαμπάς είναι καλά, όλα θα πάνε καλά , και Οκ, το είχε περάσει και η μαμά του και ήταν εξοικειωμένος».