Έπειτα από την έγκληση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο πρώην σύζυγός της, νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για την 33χρονη «κοκκινομάλλα» που κατηγορείται ότι απήγαγε τη 10χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Μερικούς μήνες προτού αρπάξει την ανήλικη, η νεαρή γυναίκα φέρεται ότι είχε ασκήσει βία εναντίον της μητέρας της που είχε καταγγείλει την επίθεση στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», στην έγκληση του συζύγου της αναφέρεται: «Στα μέσα όμως Φεβρουαρίου μου τηλεφώνησε η μητέρα της και μου είπε πως δεν μπορεί να κρατήσει άλλο τη μικρή, ότι η κατηγορούμενη εξαφανίζεται και ότι τη χτύπησε κιόλας. Μου είπε δε ότι το κατήγγειλε κιόλας στην αστυνομία».

Σημειώνεται ότι η μητέρα της 33χρονης είχε αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού, ενώ βάσει της έγκλησης του πρώην συζύγου της, δεν ενδιαφερόταν και πολύ για το ανήλικο παιδί της.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 10χρονη, όσον αφορά στις που πέρασε με την 33χρονη.

Σύμφωνα με το Mega, η ανήλικη είπε στους αστυνομικούς ότι όσο κοιμόταν, άκουγε φλας, ενώ είχε την αίσθηση ότι το φωτογραφίζουν. Η 10χρονη είχε πει στις αρχές ότι η γυναίκα που απήγαγε, την είχε μακιγιάρει στο σπίτι που την κρατούσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, η 10χρονη είπε, παρουσία παιδοψυχολόγου, ότι η 33χρονη της έλεγε ότι θα είναι η νέα της μαμά.