Η εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 έριξε αυλαία και τόσο οι συντελεστές της όσο και η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές.

Μια φωτογραφία όμως της Φαίης Σκορδά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «φούντωσε» για τα καλά τις φήμες πως η όμορφη παρουσιάστρια αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Νίκο Ηλιόπουλο.

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά απεικονίζεται στη φωτογραφία, ντυμένη στα λευκά, να κρατά ένα ποτήρι λευκό κρασί ενώ στο δάχτυλο της λαμπιρίζει ένα μονόπετρο δαχτυλίδι.

«Love You» έγραψε η παρουσιάστρια πάνω στη φωτογραφία εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της ενώ στη συνοδευτική λεζάντα τόνισε: «Πόσο ευγνώμων είμαι που έχω ανθρώπους που μ αγαπάνε αληθινά. Αυτή είναι η δύναμη μου. Στην υγειά σας».

Τι λένε από το «περιβάλλον» της παρουσιάστριας

Από το περιβάλλον της γνωστής παρουσιάστριας πάντως λένε πως όχι μόνο δεν υπάρχει γάμος, αλλά το ζευγάρι δεν έχει μπει καν στην διαδικασία συζήτησης.

Όσο για το… πολυθρύλητο δαχτυλίδι; Αυτό είναι παλιό, τουλάχιστον διετίας, το οποίο η Φαίη έχει φορέσει αρκετές φορές στην εκπομπή και δεν είναι σε καμία περίπτωση δαχτυλίδι γάμου.