Αυτοκίνητο

Οι KTM και Husqvarna επιλέγουν Dunlop

Η KTM και η Husqvarna επιλέγουν Dunlop Geomax MX-33 για τις σειρές τους στην κατηγορία motorcross το 2021

ktm450sx-f2021

Η υψηλή ποιότητα και ευελιξία του Dunlop Geomax MX-33 έκαναν την ΚΤΜ και Husqvarna να επιλέξουν ως αρχικός εξοπλισμό κάθε μοτοσικλέτας, στις σειρές motorcross του 2021, αποδεικνύοντας την απόδοσή του με νοοτροπία νικητή σε αγώνες motorcross του υψηλότερου επιπέδου παγκοσμίως.

Tα ελαστικά Geomax MX-33 πρόκειται να τοποθετηθούν σε όλες τις μοτοσικλέτες KTM SX προδιαγραφών 2021, ξεκινώντας από τη ναυαρχίδα KTM 450 SX-F και φτάνοντας μέχρι το ελαφρύ δίχρονο KTM 125 SX και τη σειρά Sportminicycle. Επιπλέον, η πλήρης σειρά της Husqvarna το 2021 επωφελείται από το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα ελαστικά Dunlop Geomax MX-33, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου μοντέλου, Husqvarna FC 450.

Οι δύο κορυφαίοι κατασκευαστές motorcross επιλέγουν τα ελαστικά Geomax MX-33 μετά από εκτεταμένες δοκιμές λόγω της ασύγκριτης ευελιξίας και των υψηλών επιδόσεων. Τα ελαστικά Geomax MX-33 έχουν σχεδιαστεί για μαλακά, λασπώδη και ενδιάμεσα εδάφη. Παρόλα αυτά, οι επιδόσεις τους είναι εξαιρετικές ακόμα και σε ένα ευρύτερο φάσμα εδάφους, καθώς είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν στους αναβάτες πλεονέκτημα σε μικτά εδάφη και περισσότερες ευκαιρίες για να ωθήσουν τη μοτοσικλέτα τους στα όρια.


Δείτε επίσης