Αυτοκίνητο

BMW X7 Dark Shadow: Μαύρη και επιβλητική

Ακόμα πιο πολυτελής και επιβλητική χάρη στα στοιχεία BMW Individual, η X7 Dark Shadow Edition με ειδικούς χρωματισμούς θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 αντίτυπα

P90386158_highRes_bmw-x7-edition-dark-

Το Edition μοντέλο του πρώτου Sports Activity Vehicle στην πολυτελή κατηγορία προσφέρει μοναδικά, υψηλής ποιότητας στοιχεία σχεδίασης και εξοπλισμού BMW Individual και θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό περίπου 500 αντιτύπων στο εργοστάσιο της BMW στο Spartanburg. Ειδικοί χρωματισμοί της BMW Individual θα διατίθενται για τις BMW X7, BMW X6 και BMW X5 από τον Αύγουστο του 2020 για πρώτη φορά.

Το πρώτο Sports Activity Vehicle (SAV) στην πολυτελή κατηγορία παντρεύει την επιβλητική εμφάνιση με ένα άνετο εσωτερικό και τα σπορτίβ χαρακτηριστικά που διέπουν όλες τις δημιουργίες από το Μόναχο. Ένα μοντέλο ειδικής έκδοσης έρχεται να αναδείξει ακόμα περισσότερο την παρουσία και τα αποκλειστικά χαρίσματα της BMW X7. Με εξοπλισμό BMW Individual, η BMW X7 Edition Dark Shadow υπογραμμίζει περισσότερο τα σπορτίβ χαρακτηριστικά της και την πολυτέλεια εσωτερικού του μεγαλύτερου SAV.

Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της ειδικής έκδοσης είναι η μεταλλική απόχρωση Frozen Arctic Grey που ανήκει στη χρωματική παλέτα της BMW Individual. Το υψηλής ποιότητας, λεπτομερές φινίρισμα χρησιμοποιείται τώρα για πρώτη φορά σε μοντέλο BMW X. Περισσότερες ειδικές χρωματικές προτάσεις της BMW Individual θα προστεθούν στη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού για τις BMW X7, BMW X6 και BMW X5 με την έναρξη παραγωγής της Dark Shadow Edition.


Δείτε επίσης