Αυτοκίνητο

Goodyear και Dunlop λένε «2Win»

Η ελληνική αντιπροσωπεία Goodyear και Dunlop, ξεκινάει προωθητική ενέργεια για τον Οκτώβριο και με κάθε αγορά ελαστικών προσφέρει prepaid card

2WIN_goodyear_dulop

Η Goodyear Hellas ξεκινάει προωθητική ενέργεια με την ονομασία Goodyear2Win & Dunlop2Win.

Για όλο τον Οκτώβριο του 2020, η ελληνική αντιπροσωπεία θα προσφέρει με κάθε αγορά 4 ελαστικών Goodyear ή Dunlop, μια prepaid card αξίας έως €80.

Το κάθε σετ ελαστικών θα πρέπει να έχει διαστάσεις από 17’’ και πάνω ενώ η ενέργεια ισχύει για αγορές επιβατικών, SUV και 4x4 ελαστικών.

O κάθε αγοραστής, έπειτα από την αγορά ενός σετ ελαστικών Goodyear ή Dunlop στις παραπάνω διαστάσεις, θα πρέπει να αποστείλει τα στοιχεία αγοράς και μια φωτογραφία των νέων ελαστικών στο αυτοκίνητό του μέσω της φόρμας ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗΝ PREPAID CARD.

Η αποστολή θα γίνεται στο ειδικά διαμορφωμένο website της ενέργειας www.goodyear2win.gr ή www.dunlop2win.gr, ώστε να λάβει την prepaid card.

Η συγκεκριμένη κάρτα εμπεριέχει συγκεκριμένο χρηματικό ποσό (ανάλογα με τις διαστάσεις ελαστικών που επιλέχθηκαν: 17” ίντσες: 30€, 18”,19’’,20” ίντσες: 50€, 21” ίντσες και πάνω: 80€), το οποίο μπορεί να εξαργυρωθεί σε οποιαδήποτε κατάστημα που διαθέτει POS και δέχεται mastercard.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για την ενέργεια στο www.goodyear2win.gr και στο www.dunlop2win.gr.

Δείτε επίσης