Αυτοκίνητο

Σε ταξιδεύει η νέα Honda CMX1100 Rebel

Η νέα Honda CMX1100 Rebel συνδυάζει κλασική εμφάνιση, τεχνολογία και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη σε μία μοτοσυλέτα για ξεκούραστα ταξίδια

2021 HONDA CMX1100 REBEL

Η Honda παρουσίασε τη νέα CMX1100 Rebel, μια μοτοσυκλέτα με κλασική εμφάνιση και υψηλή τεχνολογία ιδανική για μεγάλα ταξίδια.

Η 2κύλινδρη CMX500 Rebel των 500 κ.εκ. του 2017, μία μοτοσυκλέτα ιδανική για κατόχους διπλώματος Α2, έδωσε μία άλλη διάσταση στην κατηγορία των custom μοτοσυκλετών, συνδυάζοντας την παράδοση των χειροποίητων «bobber» κατασκευών με αρκετές καινοτομίες.

Μοτοσυκλέτα εντυπωσιακή στην όψη, διασκεδαστική στην οδήγηση και εύκολη στην καθημερινότητα, η Rebel κέρδισε μία θέση στις καρδιές των Ευρωπαίων αναβατών με αποτέλεσμα το 2019 να αναδειχθεί η τρίτη πιο δημοφιλής custom μοτοσυκλέτα της αγοράς.

Για το 2021, η CMX500 Rebel αποκτά μία μεγαλύτερη, ακόμη πιο εντυπωσιακή «αδελφή», την CMX1100 Rebel, η οποία υιοθετεί όλα τα στοιχεία που κατέστησαν τη μικρή μία τόσο σημαντική μοτοσυκλέτα, με καλύτερες όμως επιδόσεις, πιο έντονο χαρακτήρα και την πιο προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει σήμερα η Honda.

Η μεγάλη Rebel συνιστά το επόμενο βήμα, τόσο για τους αναβάτες του μικρότερου μοντέλου της οικογένειας, όσο και για κατόχους μοτοσυκλετών διαφορετικών κατηγοριών που ψάχνουν το κάτι παραπάνω και διαφορετικό.


Δείτε επίσης