Αυτοκίνητο

Οι plug-in hybrid Mercedes GLA 250e και CLA 250e αναλυτικά

Οι GLA 250e και CLA 250e συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την πλούσια γκάμα των compact plug-in hybrid Mercedes.

Drei neue Plug-in-Hybridmodelle komplettieren die Mercedes-Benz Kompaktwagen-Familie: CLA Coupé, CLA Shooting Brake und GLA jetzt mit EQ PowerThree new plug-in hybrid models complete the Mercedes-Benz compact-car family: CLA Coupé, CLA Shooting Brake

Με την εξαιρετικά πλούσια γκάμα των εξηλεκτρισμένων μοντέλων της Mercedes-Benz να διευρύνεται με ακατάπαυστους ρυθμούς και με την plug-in hybrid A-Class να έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία της στη χώρα μας, οι GLA 250e και CLA 250e συμπληρώνουν τη πλούσια γκάμα των compact επαναφορτιζόμενων υβριδικών Mercedes.

Για το premium compact SUV της Mercedes οι τιμές ξεκινάνε από τα 45.316 ευρώ (σε εκδόσεις Style Line, Progressive Line και AMG Line), ενώ για το 4θυρο coupe από τις 47.190 ευρώ (σε εκδόσεις Progressive Line και AMG Line).

Ο στόχος των ανθρώπων της Στουτγάρδης είναι μέχρι το 2030 ένα στα δύο αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη να είναι ηλεκτροκίνητα (είτε αμιγώς ηλεκτρικά, είτε plug-in υβριδικά), ενώ μέχρι το 2039 να έχει ουδέτερο ανθρακικό αποτύπωμα.

Η Mercedes-Benz ακολουθεί με συνέπεια τη στρατηγική της, να προσφέρει μετακινήσεις με ουδέτερες εκπομπές CO2 από κάθε κατηγορία αυτοκινήτων που εξελίσσει και παράγει.

Συνεχίζει να επεκτείνει συστηματικά τη γκάμα των plug-in hybrid μοντέλων της προσφέροντας ήδη περισσότερες από 20 διαφορετικές εκδόσεις οι οποίες είναι διαθέσιμες και στην Ελλάδα.

Ειδικά στην compact κατηγορία, στη χώρα μας διατίθενται οι plug-in υβριδικές εκδόσεις στα μοντέλα της A-Class, A-Class Sedan, B-Class, CLA Coupe, CLA Shooting Brake and GLA.


Δείτε επίσης