Αυτοκίνητο

Η Πόλη του Μέλλοντος από τη Bridgestone

Η Bridgestone επιστρέφει στη CES 2021 με την Εικονική Πόλη του Μέλλοντος επιδεικνύοντας Λύσεις Κινητικότητας

Bridgestone-smart-city-ces-2021

Η Bridgestone επιστρέφει στη CES 2021, που, φέτος, θα λάβει χώρα ψηφιακά από τις 11 έως τις 14 Ιανουαρίου 2021 με την Εικονική Πόλη του Μέλλοντος.

Η διαδραστική εικονική πόλη Bridgestone World θα επιτρέψει στους χρήστες να εξερευνήσουν τις προηγμένες λύσεις της εταιρίας και τις υπηρεσίες κινητικότητας βάσει δεδομένων.

Οι επιδείξεις, είτε ζωντανά είτε κατόπιν ζήτησης, προβάλουν πώς η εταιρεία χρησιμοποιώντας έξυπνη τεχνολογία ελαστικών, προηγμένα αναλυτικά δεδομένα και νέα επιχειρηματικά μοντέλα τοποθετούν τα ελαστικά στο επίκεντρο ενός πιο βιώσιμου συστήματος κινητικότητας.

Η Bridgestone Corporation επικεντρώθηκε στην παροχή βιώσιμης κινητικότητας και προηγμένων λύσεων σε πελάτες σε όλο τον κόσμο και επιστρέψει στη CES 2021.

Στα πλαίσια της ψηφιακής έκθεσης, θα αποκαλύψει τη διαδραστική πόλη Bridgestone World, αναδεικνύοντας καινοτόμες λύσεις που θα ενισχύσουν ένα βιώσιμο μέλλον κινητικότητας.

Οι ζωντανές διαδικτυακές επιδείξεις και τα σχετικά με το μέλλον, βίντεο, θα ενισχύσουν, επίσης, τις ευκαιρίες συνεργασίας με εταιρίες σε όλο το τεχνολογικό φάσμα.


«Οι ενεργές, έξυπνες και ενσωματωμένες ψηφιακά τεχνολογίες είναι αποφασιστικής σημασίας για τον στόχο μας, ο οποίος είναι να δημιουργήσουμε μία νέα αξία για την κοινωνία και τους πελάτες μας, μέσω βιώσιμης κινητικότητας και προηγμένων λύσεων», δήλωσε ο Paolo Ferrari, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bridgestone Americas, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της Bridgestone Corporation.

«Καθώς προχωρούμε σε αυτό το ταξίδι, είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με άλλους ηγέτες που καινοτομούν για να φανταστούμε από κοινού ένα καλύτερο μέλλον για την κινητικότητα».

Το νέο Bridgestone Battlax Sport Touring T32


Η εικονική πόλη, Bridgestone World, που αναπτύχθηκε ειδικά για τη φετινή εικονική μορφή της CES, επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις αστικές, προαστιακές, βιομηχανικές ρυθμίσεις, καθώς και αυτές των μεταφορικών μέσων.

Σε μια πόλη του μέλλοντος μπορούν να διερευνούν πώς τα συνδεδεμένα προϊόντα της εταιρίας και οι υπηρεσίες που βασίζονται σε δεδομένα θα αντιμετωπίσουν τα προβληματικά σημεία, θα βελτιώσουν την εμπειρία κινητικότητας των καταναλωτών και θα δημιουργήσουν μεγαλύτερη κοινωνική και πελατειακή αξία.

Το κεντρικό αστικό περιβάλλον του εργαλείου επιτρέπει στους χρήστες να εξερευνήσουν την εξέλιξη της Bridgestone σε μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που βελτιώνει τη βασική προσφορά ελαστικών και προϊόντων καουτσούκ μέσω έξυπνων ελαστικών και προηγμένων τεχνολογιών κινητικότητας.

Η Bridgestone World στοχεύει να δείξει πώς η εταιρία επαναπροσδιορίζεται για να βοηθήσει τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τα οχήματά τους με ασφαλέστερο, πιο έξυπνο, πιο αποτελεσματικό και πιο βιώσιμο τρόπο.

Η Bridgestone θα συνεργαστεί επίσης άμεσα με τους συμμετέχοντες της CES μέσω ζωντανών και κατόπιν ζήτησης παρουσιάσεων, που διερευνούν πώς η εταιρία χρησιμοποιεί τεχνολογία έξυπνων ελαστικών, προηγμένα αναλυτικά δεδομένα και νέα επιχειρηματικά μοντέλα για να τοποθετήσει τα ελαστικά στο επίκεντρο ενός συστήματος βιώσιμης κινητικότητας, τώρα και στο μέλλον.

Οι παρουσιάσεις περιλαμβάνουν:

• Video κατόπιν ζήτησης, «Bridgestone Vision of Mobility», με τον Paolo Ferrari, Πρόεδρο & CEO της Bridgestone Americas, και Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο και Εκτελεστικό Διευθυντή της Bridgestone Corporation.

• Ξενάγηση μέσω video tour στην Bridgestone World (κατόπιν ζήτησης) με τη Maria Dunn, διευθύντρια στρατηγικού σχεδιασμού και εταιρικής στρατηγικής, της Bridgestone Americas.

• Ζωντανή συζήτηση: «Ευκαιρίες μέσα από την κρίση - Πώς εξελίσσεται η τηλεματική για τη βελτιστοποίηση της κινητικότητας», με το Raj Bajaj, Αντιπρόεδρο, Διεθνών Λύσεων Κινητικότητας της Bridgestone, στις 13 Ιανουαρίου, 2021 στις 8:15 a.m. EST.


Καινοτομία, αγώνες και δεδομένα

Η Bridgestone θα συμμετάσχει επίσης σε ένα ζωντανό πάνελ που θα επικεντρωθεί στο Indy Autonomous Challenge (IAC) στις 13 Ιανουαρίου 2021 στις 3:15 μ.μ. EST, μαζί με τον Mark Miles, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Penske Entertainment Corp.

Η Bridgestone είναι ο επίσημος προμηθευτής ελαστικών της Indy Autonomous Challenge και το πάνελ, θα επικεντρωθεί στο θέμα της καινοτομίας, των αγώνων και των δεδομένων, θα ασχοληθεί με το μέλλον των αγώνων και την σύγκλιση των αυτόνομων τεχνολογιών και των μηχανοκίνητων αθλημάτων της IAC.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Bridgestone και να ζήσετε την εικονική επίδειξη CES στο FutureofMobility.Bridgestone

Δείτε επίσης