Αυτοκίνητο

Η Πόλη του Μέλλοντος από τη Bridgestone

Η Bridgestone επιστρέφει στη CES 2021 με την Εικονική Πόλη του Μέλλοντος επιδεικνύοντας Λύσεις Κινητικότητας

Bridgestone-smart-city-ces-2021

Η Bridgestone επιστρέφει στη CES 2021, που, φέτος, θα λάβει χώρα ψηφιακά από τις 11 έως τις 14 Ιανουαρίου 2021 με την Εικονική Πόλη του Μέλλοντος.

Η διαδραστική εικονική πόλη Bridgestone World θα επιτρέψει στους χρήστες να εξερευνήσουν τις προηγμένες λύσεις της εταιρίας και τις υπηρεσίες κινητικότητας βάσει δεδομένων.

Οι επιδείξεις, είτε ζωντανά είτε κατόπιν ζήτησης, προβάλουν πώς η εταιρεία χρησιμοποιώντας έξυπνη τεχνολογία ελαστικών, προηγμένα αναλυτικά δεδομένα και νέα επιχειρηματικά μοντέλα τοποθετούν τα ελαστικά στο επίκεντρο ενός πιο βιώσιμου συστήματος κινητικότητας.

Η Bridgestone Corporation επικεντρώθηκε στην παροχή βιώσιμης κινητικότητας και προηγμένων λύσεων σε πελάτες σε όλο τον κόσμο και επιστρέψει στη CES 2021.

Στα πλαίσια της ψηφιακής έκθεσης, θα αποκαλύψει τη διαδραστική πόλη Bridgestone World, αναδεικνύοντας καινοτόμες λύσεις που θα ενισχύσουν ένα βιώσιμο μέλλον κινητικότητας.

Οι ζωντανές διαδικτυακές επιδείξεις και τα σχετικά με το μέλλον, βίντεο, θα ενισχύσουν, επίσης, τις ευκαιρίες συνεργασίας με εταιρίες σε όλο το τεχνολογικό φάσμα.


Δείτε επίσης