Αυτοκίνητο

Jeep Wrangler 4xe με 380 ίππους και ηλεκτρική αυτονομία 50 km

Tο Plug-in υβριδικό Jeep Wrangler 4xe αποδίδει 380 ίππους, διαθέτει ηλεκτρική αυτονομία 50 km και δεν αποποιείται τη σκληροτράχηλη φύση του

Jeep-Wrangler-4xe

Με απόδοση 380 ίππων, δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά και εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες, το νέο Plug-in Jeep Wrangler 4xe ετοιμάζεται για την άφιξη του στην Ευρωπαϊκή αγορά την άνοιξη του 2021.

Τέσσερις μήνες μετά την αποκάλυψη του στο Ντιτρόιτ τον περασμένο Σεπτέμβριο, το νέο Plug-in Hybrid Jeep Wrangler 4xe αναμένεται στην Ευρωπαϊκή αγορά στο 2ο τρίμηνο του έτους.

Μετά τα Renegade και Compass, το Plug-in υβριδικό σύστημα 4xe εφαρμόζεται και στο Wrangler, γεγονός που το καθιστά ιδανικό ακόμα και για τις… καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη.

Το Plug-in Hybrid σύστημα θα προσφέρει τη δυνατότητα κίνησης με αμιγώς ηλεκτρική ενέργεια και μηδενικούς ρύπους, ενώ η υψηλή και άμεση ροπή των ηλεκτροκινητήρων ενισχύει τις εκτός δρόμου δυνατότητες.


Το 4xe είναι το πιο προηγμένο και ικανό Wrangler

Η συνδυαστική ισχύς των 380 ίππων αποδίδεται χάρη στους δύο ηλεκτροκινητήρες, την μπαταρία υψηλής τάσης και τον δίλιτρο Turbo βενζινοκινητήρα, ενώ τη μεταφορά της στους τροχούς έχει αναλάβει το TorqueFlite αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων.

Μιλάμε για το πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό σύστημα κίνησης που έχει ποτέ εφαρμοστεί σε Wrangler, χαρίζοντας τις χαμηλότερες εκπομπές CO2, αλλά και δυνατότητα κίνησης αμιγώς ηλεκτρικά για έως και 50 km.

Tα Plug-in Hybrid Jeep Renegade 4xe και Compass 4xe αναλυτικά


Την ίδια στιγμή το σύστημα ανεβάζει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του Wrangler 4xe σε ένα νέο, ακόμα υψηλότερο, επίπεδο.

Παράλληλα με το Plug-in Hybrid σύστημα, το Wrangler 4xe, θα εφοδιάζεται με αναβαθμισμένες επιλογές εξοπλισμού και συνδεσιμότητας, αλλά και προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS). Το νέο Jeep Wrangler 4xe αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά στο 2ο τρίμηνο του έτους.

Δείτε επίσης