Αυτοκίνητο

Το νέο Renault Clio με όφελος έως 2.500 ευρώ

Το νέο Renault Clio, το γαλλικό best seller, διατίθεται πλέον με προνομιακό επιτόκιο 3,9% και συνολικό όφελος που φτάνει τα 2.500 ευρώ

Renault_Clio-1

Το Renault Clio, με 30 χρόνια επιτυχημένης ιστορίας και πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, είναι επάξια ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ιστορίας της αυτοκίνησης, κατέχοντας επί σειρά ετών τον θρόνο του απόλυτου best seller στην κατηγορία του στην Ευρώπη.

Η 5η γενιά του Renault Clio διατίθεται με μία υπερπλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης (1.0 TCe 90hp, με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο CVT), διπλού καυσίμου βενζίνης / υγραερίου (LPG) (1.0 TCe 100 LPG) και υβριδικού (Hybrid) (1.6 Ε-ΤECH 140hp, με αυτόματο κιβώτιο multi-mode).

Ειδικότερα, η έκδοση 1.0 TCe 100 LPG με εργοστασιακό σύστημα LPG, συνδυάζει έναν υπερσύγχρονο κινητήρα βενζίνης τεχνολογίας Formula1 με εργοστασιακό σύστημα υγραεριοκίνησης.

Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του 100 ίππους αλλά, κυρίως, μια μέγιστη ροπή της τάξεως των 170 Nm, που είναι διαθέσιμη μόλις από τις 2.000 rpm ώστε να κινείται με άνεση στις χαμηλές ταχύτητες, μέσα στην πόλη.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντική οικονομία στο κόστος ανεφοδιασμού καυσίμου αλλά και την περιορισμένη κατανάλωση που συνεπάγεται αυτονομία έως 1.185 km με τις δύο δεξαμενές καυσίμου γεμάτες, το νέο Renault Clio έχει ακόμα περισσότερους λόγους να αποτελεί μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές της αγοράς.

Τώρα, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Renault, μπορείς να αποκτήσεις το Renault Clio που ονειρεύεσαι, με ένα ξεχωριστό πακέτο προνομίων με συνολικό όφελος έως 2.500 ευρώ.


Δείτε επίσης