Αυτοκίνητο

Η «Nouvelle Vague» της Renault, το Arkana και το νέο Kangoo

Η Renault επαναπροσδιορίζει τις φιλοδοξίες της με ηλεκτρικές, τεχνολογικά προηγμένες και ενεργειακά βιώσιμες μετακινήσεις

2021 - Renault Talk 1 (1)
Αρθρογράφος: Δημήτρης Θεοχάρης
Από Δημήτρης Θεοχάρης

Η Renault εισέρχεται σε μία νέα εποχή, φέρνοντας ένα αέρα εκμοντερνισμού στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία.

Η «Nouvelle Vague» θα μετατρέψει τη Renault σε μία μάρκα με επίκεντρο την τεχνολογία, τις υπηρεσίες και τις καθαρές πηγές ενεργείας, που εξελίσσει ευφυέστερα αυτοκίνητα και πιο βιώσιμες λύσεις μετακίνησης.

Αυτό συμβαδίζει με το DNA της μάρκας, ως μία εταιρεία που άλλαξε με την πάροδο των χρόνων κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, επινοώντας, σε κάθε βήμα της εξέλιξής της, καινοτόμα και σύγχρονα αυτοκίνητα.

Το 2021, περισσότερο από ποτέ, η Renault προσπαθεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της αγοράς για υπεύθυνες, χωρίς εκπομπές καυσαερίων, ασφαλείς και αναβαθμισμένες λύσεις μετακίνησης, οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καιρών.

Κατά τη διάρκεια του Renault Talk #1, ο Luca de Meo επαναπροσδιόρισε την κατεύθυνση στην οποία έχει στόχο να κινηθεί η μάρκα, με επίκεντρο το στρατηγικό πλάνο «Renaulution» :

Ως ηγέτης σε ό,τι αφορά την ενεργειακή μετάβαση της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Renault θα γίνει η πιο ‘πράσινη’ μάρκα της Ευρώπης έως το 2030, με τα 9 στα 10 αυτοκίνητα που πουλάει να είναι εξηλεκτρισμένα.

Από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της τεχνολογίας και των υπηρεσιών, ηRenault συμβάλλει στη διαμόρφωση του μέλλοντος των αστικών μετακινήσεων, κυρίως μέσω του προγράμματος «Software République».

Το Renault Clio τώρα από 13.790 ευρώ και με δώρο το LPG

Δείτε επίσης