Αυτοκίνητο

Ευεξία με Air Diffusion στο έξυπνο εσωτερικό του νέου Honda HR-V

Η Honda παρουσίασε το καινοτόμο Air Diffusion System (Σύστημα Διάχυσης Αέρα) που εισάγει ένα φυσικό αεράκι στην καμπίνα του νέου Honda HR-V

Honda HR-V e:HEV 2021 - Interior
Αρθρογράφος: Δημήτρης Θεοχάρης
Από Δημήτρης Θεοχάρης

Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Honda επινόησαν μια νέα πρόταση για το εσωτερικό του υβριδικού HR-V επόμενης γενιάς.

Ενσωματώνοντας έξυπνα τις τελευταίες δομικές τεχνολογίες της Honda και μία φιλοσοφία σχεδιασμού που επικεντρώνεται στις έννοιες του φωτός και του ανέμου, το νέο μοντέλο επιτυγχάνει ανώτερα επίπεδα άνεσης και ευρυχωρίας στην ανταγωνιστική κατηγορία των compact B-SUV.

Το χαρακτηριστικό που μπορεί να έχει τη μεγαλύτερη επίδραση στο συνολικό περιβάλλον της καμπίνας για τους επιβάτες είναι επίσης το πιο «διακριτικό».

Το μοναδικό σύστημα διάχυσης αέρα (Air Diffusion System ) εισάγει μια νέα ιδέα στον τομέα του κλιματισμού, με αεραγωγούς σχήματος L να βρίσκονται ψηλά στις άκρες του ταμπλό, παρέχοντας σε όλους τους επιβάτες την τονωτική επίδραση που έχει το φυσικό αεράκι.

«Αυτή η ιδέα γεννήθηκε μέσα από το concept να αξιοποιήσουμε την επίδραση του φωτός και του αέρα για να βελτιώσουμε την ευεξία των επιβατών», δήλωσε ο Yoshitomo Ihashi, Honda Large Project.

«Προσπαθήσαμε όσο το δυνατόν να εξαλείψουμε τις περισσότερες περιοχές που δημιουργούν δυσφορία χρησιμοποιώντας τη φύση ως έμπνευσή μας.

Αυτή η νέα διαμόρφωση εξαερισμού επιλύει μια δυσλειτουργία στα παραδοσιακά συστήματα εξαερισμού, όπου οι επιβάτες συχνά αισθάνονται άβολα με τον αέρα που ρέει απευθείας πάνω τους.

Το αποτέλεσμα είναι μια αίσθηση ευεξίας με ένα πιο άνετο εσωτερικό περιβάλλον για όλους τους επιβάτες.»

Μίνιμαλ και εξηλεκτρισμένο το νέο Honda HR-V

Δείτε επίσης